SEETA si cursurile sale online

0
5

SEETA (South Eastern Europe Teachers Associations) oferă membrilor săi cursuri practice online care vizează dezvoltarea competenţelor de utilizare a noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării, ca parte a dezvoltării lor profesionale.

SEETA (South Eastern Europe Teachers Associations) www.seeta.eu este o comunitate virtuală a 11 asociaţii de cadre didactice din sud-estul Europei, condusă de voluntari. RATE (Romanian Association of Teachers of English) www.rate.org.ro este una dintre aceste asociaţii.

Pentru că noile tehnologii ale informaţiei şi comunicaţiilor sunt utilizate tot mai des şi ocupă deja un loc important în educaţie, SEETA oferă membrilor săi cursuri practice online în legătură cu noile tehnologii ale informaţiei şi comunicaţiilor – ca parte a dezvoltării lor profesionale.

Cel mai recent curs SEETA (19-26 februarie 2010) s-a intitulat "How Do YouTube?". Moderatorul cursului se numeşte Jamie Keddie şi este iniţiatorul site-ului www.teflclips.com – un site cu articole şi planuri de lecţie construite pe baza unor videoclipuri YouTube.

În timpul cursului am studiat diverse videoclipuri, valoroase din punct de vedere educativ din diferite perspective, am discutat despre tehnici variate de utilizare a videoclipurilor la clasă şi ne-am împărtăşit din experienţa de până acum – cei 148 de participanţi!

Următorul curs, care se va desfăşura în perioada 8-14 martie 2010, se intitulează "Are there skeletons in your ELT cupboard?" şi se adresează profesorilor de limba engleză care nu sunt vorbitori nativi şi care ar putea să se îndoiască de competenţele lor. Acest curs online are drept scop principal furnizarea de informaţii culturale şi de sfaturi practice pentru a depăşi această temere.

Cursul va fi moderat de Ellie Boyadzieva şi Desislava Zareva. Înscrierile se fac în data de 8 martie 2010 pe site-ul SEETA: www.seeta.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.