Reinforce Metal Competences: crearea unui sistem electronic de invatare pentru dezvoltarea competentelor cheie in sectorul metalurgic

0
7

Proiectul urmareste dezvoltarea angajabilitatii capitalului uman, a mobilitatii profesionale si a flexibilitatii companiilor (publicul tinta il constituie Intreprinderile Mici si Mijlocii). Proiectul este finantat de Comunitatea Europeana prin intermediul Programului Leonardo da Vinci. Principalul produs va fi crearea unui sistem electronic de invatare prin care sa se dezvolte acele competente cheie care joaca rol de punte intre un domeniu de activitate si altul.

Competenta cheie este competenta care favorizeaza accesul la angajare in sectorul industrial-metalurgic si care permite mobilitatea catre diverse subsectoare (automotiv, constructii masini etc.). Acest produs va fi obtinut pe baza:

1. unui itinerariu pedagogic de identificare si operationalizare a competentelor cheie si

2. unui instrument e-learning de identificare de catre persoanele interesate a acelor competente necesare, competente care sa intruneasca criteriile personalizarii si flexibilitatii.

Pentru mai multe informatii despre proiect va invitam sa accesati site-ul Fondo Formacion Euskadi (Calea de acces este: Productos y Servicios / I+D / Nuestros proyectos / RMC).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.