Prezenţă românească la competiţia europeană ,,MEDEA AWARDS 2013”

0
17

Proiectul ,,U4Energy-U4Europe”, realizat de profesor Elena Rusu (Baia Mare, România) a fost înscris în Competiţia europeană de educaţie media ,,MEDEA AWARDS 2013”. Este singurul proiect nominalizat din România şi va fi postat în Media Galery ,,Exemple de bune practici” din cele 14 proiecte foarte apreciate, ca o recunoaştere a axecelenţei în utilizarea media pentru învăţare şi predare în procesul didactic. În concursul de anul acesta au fost trimise 324 proiecte din 37 de ţări şi au fost jurizate de 118 experţi în educaţie şi media din 28 de ţări.

Proiectul ,,U4Energy-U4Europe”, realizat de profesor Elena Rusu (Baia Mare, România) a fost înscris în Competiţia europeană de educaţie media ,,MEDEA AWARDS 2013”.
Este singurul proiect nominalizat din România şi va fi postat în Media Galery ,,Exemple de bune practici” din cele 14 proiecte foarte apreciate, ca o recunoaştere a axecelenţei în utilizarea media pentru învăţare şi predare în procesul didactic.
În concursul de anul acesta au fost trimise 324 proiecte din 37 de ţări şi au fost jurizate de 118 experţi în educaţie şi media din 28 de ţări.
Coordonatoarea proiectului a primit invitaţia de a participa la ceremonia de premiere ,,MEDEA Awards Ceremony” din 12 decembrie 2013 la Brussels.
Proiectul a fost derulat începând cu 2011 la Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu continuând apoi până în prezent la Liceul Teoretic Emil Racoviţă  şi tratează subiecte din domeniul energiei şi promovarea unor metode de reducere a consumului acesteia.
Ca şi produs final profesoara Elena Rusu a realizat un website unde sunt prezentate activităţi de învăţare formale, nonformale şi informale desfăşurate de către elevii şi profesorii implicaţi  şi care poate fi vizualizat la adresa : http://elena1r.wix.com/u4energy-u4europe
Competiţia este organizată anual în Belgia cu scopul de a încuraja inovaţia, excelenţa şi bunele practici în utilizarea resurselor media cu scop didactic. În ţara noastră ActiveWatch face parte din consorţiul MEDEAnet care organizează această competiţie.
Mai multe informaţii despre rezultate găsiţi în comunicatul de presă de mai jos:

http://medea-awards.com/files/publications/MEDEA-Awards-2013_press-release_20131112.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.