Maguay se implica in elearning universitar

0
13

Solutia propusa pentru platforma de e-learning este o solutie personalizata, bazata pe platforma Microsoft Learning Gateway, oferind functionalitatile necesare pentru desfasurarea procesului educativ folosind mijloace digitale si permitand interactiunea si informarea persoanelor implicate in educatia studentilor, masteranzilor, doctoranzilor si rezidentilor. Principalele categorii de functionalitati acoperite sunt: prezentarea si utilizarea continutului educativ in format electronic, colaborarea si comunicarea intre diversele categorii de utilizatori, accesul la facilitati de comunicatii unificate si clase virtuale. Beneficiul direct este un proces de invatare in mediile universitare modern si performant. (Eduard Pughin, Operational Manager, Maguay)

Proiectul de implementare a Platformei de e-learning la Universitatea de Medicina si Farmacie GR.T. POPA Iasi, este executat de catre Maguay, in calitate de integrator, pe o tehnologie furnizata de Microsoft, centrata pe solutia din cadrul pachetului Microsoft Learning Gateway, si consta in realizarea unui sistem e-learning la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iasi. Prin implementarea proiectului Platforma de e-learning la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr.T. Popa Iasi pentru studenti, masteranzi, doctoranzi si rezidenti, universitatea va dispune intr-un an de zile de un portal web care ii va permite extinderea (virtuala) a salii de curs in interiorul campusurilor studentesti, a caminelor, acasa si la serviciu, ceea ce va aduce beneficii tuturor celor implicati in procesul de invatamant, si anume cursanti, cadre didactice si UMF Iasi.

Proiectul este in derulare, incepand cu data de 17.09.2009, se implementeaza pe o durata de 15 luni si este co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, valoarea totala a proiectului fiind de 6.418.136 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 5.393.390 lei.

Implementarea unei solutii e-learning in mediul universitar este o realizare de care suntem mandri. Acest proiect confirma capabilitatea Maguay de a implementa solutii informatice complexe in calitate de integrator al tehnologiilor furnizate de cei mai importanti vendori din domeniul informatic: Microsoft, Intel, QLogic, Quantum, Symantec etc.
Infrastructura hardware se bazeaza pe Maguay eXpertServer din cea mai noua generatie, adica generatia Nehalem, care aduce beneficiul unor cresteri impresionante ale performantelor, in contextul scaderii consumului de energie.
Solutia propusa pentru platforma de e-learning este o solutie personalizata, bazata pe platforma Microsoft Learning Gateway, oferind functionalitatile necesare pentru desfasurarea procesului educativ folosind mijloace digitale si permitand interactiunea si informarea persoanelor implicate in educatia studentilor, masteranzilor, doctoranzilor si rezidentilor. Principalele categorii de functionalitati acoperite sunt: prezentarea si utilizarea continutului educativ in format electronic, colaborarea si comunicarea intre diversele categorii de utilizatori, accesul la facilitati de comunicatii unificate si “clase virtuale”. Beneficiul direct este un proces de invatare in mediile universitare modern si performant
”, a declarat Eduard Pughin, Operational Manager Maguay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.