HP oferă cursuri gratuite și certificate în Finanțe, Marketing, Operațiuni, Comunicare

0
10

studenti HP LifeFie că ești elev, student, absolvent, profesor sau pur și simplu vrei să-ți dezvolți noi abilități, te poți înscrie la unul dintre cele 24 de cursuri online puse la dispoziție de HP Life în patru domenii: Finanțe, Marketing, Operațiuni și Comunicare.

Vă puteți înscrie gratuit pe www.life-global.org/go/jaye până la 1 Noiembrie.

De la marketing prin rețele de socializare și targetarea audienței până la identificarea surselor de finanțare și  planificarea strategică, cursurile sunt inovatoare și interactive, fiind bazate pe un concept modular ce face legături între provocări și soluții. Aveți acces la resurse online ce includ training, simulări și sfaturi practice. Marele avantaj este că puteți urma gratuit unul sau toate cursurile, oriunde vă aflați și la orice oră. În plus, pentru încheierea cu succes a oricărui curs primiți o diplomă.

Cursurile sunt oferite prin programul HP Learning Initiative for Entrepreneurs, un program global ce susține elevii, studenții și micii antreprenori să obțină abilitățile necesare pentru a înființa și dezvolta companii de succes care să creeze locuri de muncă.

Antreprenoriatul social, un model de business sustenabil

O secțiune specială în cadrul cursurilor HP Life este dedicată antreprenoriatului social, care oferă cursanților posibilitatea de a pune în aplicare idei de business cu impact social în programul Social Innovation Relay. Acestea au particularitatea de a crea modele de business pentru afaceri sociale inedite, de a genera idei de schimbare socială și de dezvoltare comunitară.

Antreprenoriatul social a devenit în ultimii ani un model de business tot mai popular, datorită efectelor sale sustenabile: întreprinderile sociale au efecte cu impact de termen lung, generează locuri de muncă pentru categorii defavorizate și reprezintă un mod eficient de a rezolva problemele societății.

În România, programul HP Learning Inititaive for Entrepreneurs se derulează în parteneriat cu Junior Achievement România. Găsiți mai multe informații pe www.jaromania.org.