ENOVATE castiga premiul pentru Cel mai bun program de eLearning in cadrul Galei Business-Edu Awards 2009

0
6

Stepping Up to Management, program dezvoltat de Harvard Business Publishing şi implementat în România de ENOVATE primeşte premiul pentru „Cel mai bun program de eLearning” în cadrul Galei Business-Edu Awards 2009.

"Stepping Up to Management este un ghid complex adresat provocărilor zilnice pe care un manager la început de carieră le întâlneşte şi mă bucur că acest program este apreciat. Suntem foarte entuziasmaţi de premiul oferit de Business-Edu şi aş vrea să le mulţumim clienţilor noştri, partenerilor şi tuturor celor care ne-au acordat voturile lor", declară Silviu Martin, Managing Partner ENOVATE. Managerii au access, prin intermediul programului de eLearning, la concepte, instrumente de lucru şi planuri de acţiune dezvoltate de experţi în management, cum ar fi Linda Hill, profesor la Harvard Business School şi autor al best-seller-ului "Becoming a Manager" şi Michael Watkins, autorul cărţii "Right from the Start" şi un expert în managementul tranziţiei.

Cea mai mare parte din învăţarea pe care un manager şi-o însuşeşte, are loc "on the job", în timpul serviciului. Linda Hill mărturiseşte în cartea sa – "Becoming a Manager", că 60% din învăţarea pe care ea şi-a însuşit-o a avut loc "on the job", 25% din relaţiile şi interacţiunea cu alţi colegi, iar 15% din programele de training. De aceea, programul "Stepping Up to Management" crează un cadru online pentru managerii aflaţi la început de drum pentru a învăţa în timpul serviciului şi de a se familiariza rapid cu noul rol şi noile atribuţii.

"Este important ca în aceste vremuri de reducere şi eficientizare a costurilor, companiile să nu îngheţe bugetele de training şi să caute metode noi, inovatoare, prin care să continue învăţarea în cadrul organizaţiei, fără a face rabat la calitate. Managerii la început de carieră au nevoie cu atât mai mult de sprijin şi pregătire, pentru a nu repeta greşelile comune şi pentru a accelera integrarea în noul rol. Cred că viitorul aparţine acestor programe de eLearning, datorită avantajelor multiple: costuri reduse, adapatabilitate la nevoile de dezvoltare organizaţională specifice fiecărei organizaţii, flexibilitatea învăţării, integrarea cu uşurinţă în programele de training existente", continuă Silviu Martin.

Despre ENOVATE
ENOVATE este o companie fondată la începutul anului 2008, care implementează soluţii inovatoare de eLearning pentru managerii care pun accentul pe conţinut premium, dezvoltat de experţi în domeniu şi bazat pe cercetare aprofundată. Prin intermediul parteneriatelor realizate, ENOVATE oferă soluții de eLearning de la Harvard Business Publishing, Corpedia Education, Intellexis şi Fifty Lessons. Printre clienţii ENOVATE se numără: Adobe, AstraZeneca, MaiMultVerde, Siemens.

Pentru mai multe informații accesați www.enovate-learning.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.