Din iulie incepe cursul online: 5S – Managementul performant la locul de munca

0
8

Începând cu 01 iulie 2009, 5S, una dintre cele mai cunoscute metode de îmbunătăţire a performanţei la locul de muncă, poate fi însuşită de către angajaţii din România prin participarea la cursul online „5S Managementul performant la locul de muncă”. Programul va fi organizat de Kaizen Company, societate specializată în furnizarea educaţiei pentru mediul de afaceri, în parteneriat cu Philean Consult şi se va derula prin intermediul proiectului educaţional Online-School.ro. Cursul va fi susţinut de Cristina Muşat, expert Lean şi va prezenta participanţilor principiile, avantajele şi modalităţile de aplicare ale metodei 5S.

Temele abordate în cadrul programului sunt:

Tema 1: Introducere
Tema 2: Cei 5S – 1S Seiri (Sortare)
Tema 3: Cei 5S – 2S Seiton (Stabilizare, ordine)
Tema 4: Cei 5S – 3S Seiso (Strălucire)
Tema 5:  Cei 5S – 4S Seiketsu (Standardizarea)
Tema 6: Cei 5S – 5S Shitsuke (Susţinerea schimbării)
Tema 7: Cei 5S în servicii
Tema 8: Beneficiile 5S
Tema 9: Etape de implementare
Tema 10: Concluzii

Scopul cursului

Scopul cursului este cunoaşterea metodei 5S şi înţelegerea modalităţilor de aplicare a acesteia în mediul de lucru specific fiecărui participant la curs.

Cui se adresează?

Cursul se adresează tuturor celor care vor să-şi îmbunătăţească performanţele la locul de muncă, cu precădere managerilor şi celorlalţi angajaţi cu responsabilităţi specifice pentru controlul şi managementul unor locuri de muncă.

Cursanţii sunt încurajaţi să participe cât mai activ, iar aportul şi intervenţiile trainerului într-o diversitate de formule din cadrul întâlnirilor virtuale au menirea de a atrage implicarea şi reacţia acestora, dar şi de a se asigura un feedback prompt.

Viitorii participanţi la cursul online 5S – Managementul performant la locul de muncă trebuie să ştie că printre beneficiile oferite de înscrierea în program regăsesc în primul rând accesul la toate resursele unui curs tradiţional. În plus, costurile se reduc semnificativ, sunt eliminate barierele de spaţiu şi de timp de la un curs clasic, iar fiecare studiază în ritm propriu, când are timp, fără a depinde de evoluţia celorlalţi cursanţi.

Cursul online 5S – Managementul performant la locul de muncă va fi organizat lunar şi va avea o durată de 30 de zile. Taxa de participare este 180 lei, iar la final absolvenţilor li se va elibera Certificat de Absolvire.

Pentru mai multe informaţii:

Mădălina Angiu
Manager General
Kaizen Company 
Tel: 0770.836192
Fax: 0351.815524
E-mail: office@online-school.ro
Web-site: www.online-school.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.