Curs online de invatare a limbii germane: Deutsch Interaktiv

0
16

Cursul online Deutsch Interaktiv este gratuit şi se adresează tuturor, indiferent de nivelul de pregătire. Este structurat pe 30 de lecţii acoperind nivelurile A1-B1 conform Cadrului european comun de referinţă pentru limbile străine.

Testaţi o nouă dimensiune a invăţării! Cursul online gratis Deutsch Interaktiv se adresează tuturor indiferent de nivelul de pregatire , începatorilor sau celor care au cunoştinţe medii de limbă germană.

Cursul este structurat pe 30 de lecţii acoperind nivelurile A1-B1 conform Cadrului european comun de referinţă pentru limbile străine. Numeroase foi de lucru, exerciţii şi teste susţin învăţarea autonomă. Audio-uri interesante, serii de imagini şi video-uri conferă o impresie asupra vieţii din Germania. Un bogat compendiu gramatical, un dicţionar cu peste 7000 de cuvinte şi îndrumări pentru pronunţie faciliteaza lucrul cu acest curs. Pe baza unui cont va puteti loga, puteti lucra independent, toata informatia se salveaza. Nu e neaparat sa-l parcurgeti pe tot o data. Cum spuneam ce ati lucrat se salveaza si puteti continua cand doriti. Fiecare cursant va avea propriul cont, la terminarea cursului se va elibera o diploma/un certificat de la DW.

Merită, cum ar spune germanii, es lohnt sich!

Adresa de unde poate fi accesat Cursul Deutsch interaktiv este
http://www.dw-world.de/dw/0,,9571,00.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.