Curs intensiv – Bazele utilizării LIVRESQ

0
7

Într-un ocean de tehnologii și soluții educaționale online este esențial să ai un sprijin real și un ghid avizat pentru a-ți transpune și în digital viziunea și experiența de predare.

Îți oferim primul curs ce pune bazele utilizării LIVRESQ, cea mai importantă platformă de creare de conținut educațional românesc, cu cea mai mare bibliotecă de resurse educaționale create de profesori din România și Republica Moldova, avand peste 8000 de lecții digitale, din care 2610 publice, numărul acestora fiind în continuă creștere.

Avantajele participării la curs:

  • Înveți direct de la creatorii platformei LIVRESQ cele mai bune metode de a crea lecții interactive
  • Grupă restrânsă și atenție la fiecare cursant
  • 100% online
  • Predare intensivă pe parcursul a 5 zile

Forma de desfășurare: online, pe platforma Zoom

Duratacinci module a câte o oră (45 de minute prezentare, 15 minute discuții), la care se adaugă lucrul individual și proiectul final.

Forma de evaluare: Cursanții vor trebui să realizeze la final o lecție din domeniul lor de specialitate, care să îndeplinească standardele necesare obținerii unui certificat de realizator de software educațional LIVRESQ.

La terminarea cursului cei înscriși vor primi o diplomă de finalizarea a cursului.

Vor fi acoperite toate temele necesare utilizării LIVRESQ, de la crearea unui cont până la publicarea unui proiect și corectarea acestuia ulterioară.

Mai multe detalii, aici: https://livresq.com/ro/curs-bazele-utilizarii-livresq/