Curs de securitate cibernetică de la Ascendia – gratuit

0
20
Comunicat de presă
🔴 În lumina anticipatelor intensificări ale atacurilor cibernetice, în contextul invadării Ucrainei de către Rusia, precum și a unor valuri de dezinformare, infectare cu malware, ransomware și activității de tip phishing, ASCENDIA S.A. pune la dispoziția tuturor companiilor și instituțiilor românești și moldovenești, cu titlu complet și gratuit, cursul de Securitate Cibernetică dezvoltat de către compania noastră.
Acest curs poate fi accesat începând din acest moment, aici:
Toate persoanele, instituțiile și companiile interesate îl pot parcurge online la adresa menționată, gratuit.
Companiile și instituțiile care dețin platforme Learning Management System (LMS) pot folosi cursul online oferit și în propriile sisteme. Pentru a obține pachetele SCORM compatibile, vă rugăm să ne contactați direct.
🔴 Apel la dezvoltare de materiale suport pentru securitate cibernetică
În același ton, punem la dispoziție tuturor companiilor sau specialiștilor ce doresc să se implice în dezvoltarea de materiale suport pentru protecția cibernetică a companiilor și instituțiilor din România și Republica Moldova, tot cu titlu gratuit, licențe pentru editorul de cursuri online LIVRESQ (www.livresq.com). Vă rugăm să ne contactați pentru detalii la office@ascendia.ro.