Catalogul electronic eSchool, creat de Red Point

0
12

Compania Red Point anunță apariția pe piață a platformei eSchool, concepută de o echipă mixtă de analiști specializați în domeniul educațional, programatori, cadre didactice și părinți.

Reprezentanții din conducerea școlii pot observa în ansamblu, cu ușurință, ce se întâmplă în unitatea de învățământ pentru a putea lua cele mai bune decizii manageriale.  În plus, beneficiază de instrumentul prin intermediul căruia pot informa în doar câteva secunde sute de părinți și zeci de colegi cu privire la aspectele importante legate de sistemul preuniversitar.

Reprezentanții corpului profesoral economisesc cel puțin jumătate din timpul pe care l-ar petrece calculând mediile pe hârtie. Vor putea acorda atenție fiecărui elev, atât urmărind parcursul școlar, cât și printr-o comunicare directă și eficientă cu familia.

Pentru părinți, o conexiune la internet este suficientă pentru a accesa de oriunde, din țara sau străinătate date esențiale cu privire la parcursul școlar al copiilor lor (orar, note, absențe, mesaje din partea cadrelor didactice). În același timp, accesând platforma, elevii vor fi motivați să învețe. Ei pot afla unde se situează în topul clasei, precum și care sunt cele mai interesante activități școlare și extrașcolare la care pot participa, astfel încât să aibă încă din școală un CV solid care să îi ajute să fie admiși la facultatea care li se potrivește.

Aplicația eSchool este disponibilă prin tehnologiile web, fiind accesibilă, prin intermediul internetului atât de pe calculatoare, cât și de pe dispozitivele mobile (tablete, smartphones), după preferințele utilizatorului. Soluția înglobează tehnologii de ultima oră ce permit expedierea de SMS-uri automate și asigurarea unui grad înalt de securitate. eSchool este ușor de folosit datorită interfeței fluide și intuitive.  Fiecare beneficiar are acces în funcție de necesități la diferite tutoriale video și consultanță din partea specialiștilor Red Point.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Mai mult: http://www.elearning.ro/eschool-mai-mult-decat-un-catalog-electronic

Contact Red Point: http://theredpoint.ro/contact-us

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.