BitDefender – discount de 80% pentru prelungirea licenţelor în şcoli şi licee

  0
  9

  Pentru prelungirea licenţelor pentru şcolile şi liceele din România, BitDefender oferă un discount de 80% din preţul de listă al produselor. BitDefender protejează eficient împotriva ameninţărilor peste 41 de milioane de utilizatori individuali şi corporate din mai mult de 180 de ţări…

  BitDefender, divizia de securitate a datelor din cadrul SOFTWIN, şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării au demarat în anul 2003 un proiect prin care o parte din reţelele de calculatoare din 14.000 licee şi şcoli au fost protejate cu soluţiile de securitate BitDefender.

  Întrucât perioada de valabilitate a acestui proiect se apropie de termenul final, BitDefender sprijină în continuare aceste instituţii de învăţământ, oferind un discount de 80% din preţul de listă al produselor, pentru prelungirea licenţelor.

   

  OFERTA PACHET 25 LICENŢE
  Conţine:
  – produs – BitDefender Antivirus Plus
  – produs – BitDefender for File Server
  – produs – BitDefender for Mail Server

  Preţ promoţional – 275.0 euro fără TVA

  OFERTA PACHET 10 LICENŢE
  Conţine:
  – produs – BitDefender Antivirus Plus
  – produs – BitDefender for File Server
  – produs – BitDefender for Mail Server

  Preţ promoţional – 95.0 euro fără TVA

   

  Soluţiile BitDefender oferă protecţie completă la nivelul întregii reţele de calculatoare:

  1. staţii de lucru: protecţie antivirus, antispam, firewall;
  2. servere de fişiere (baze de date, directoare partajate): protecţie prin scanarea întregului trafic de documente din reţeaua de calculatoare respectivă;
  3. server de mail: protecţie antivirus, antispam, antispyware prin scanarea întregului trafic de mailuri şi pentru detectarea programelor malware deja cunoscute sau nou apărute.

  Pachet gratuit de servicii oferite în perioada de licenţiere:

  1. Actualizarea bazei de semnături de virus şi a motoarelor de scanare pe toată perioada de valabilitate a licenţelor prin intermediul modului de actualizare inteligentă BitDefender Live conţinut în produse.
  2. Actualizarea versiunii de produs pe toată perioada de valabilitate a contractului prin intermediul modului de actualizare inteligentă BitDefender Live conţinut în produse.
  3. Actualizarea generaţiei de produs – pentru perioada de licenţiere, puteţi beneficia de toate noile generaţii de produse lansate de BitDefender.
  4. Suport tehnic prin e-mail şi chat, non stop în limba română. Serviciul de suport tehnic va fi la dispoziţia Beneficiarului 24/24 ore, 7/7 zile pe săptămână, inclusiv în weekend şi zilele de sărbătoare legale.
  5. BitDefender Virus Alert: mesaje de atenţionare de urgenţă prin e-mail către responsabilii Beneficiarului. Mesaje de alertă vor fi trimise în cazul apariţiei unor noi viruşi distructivi sau cu potenţial de răspândire rapidă.
  6. BitDefender Analiza Virus: pentru orice virus pe care BitDefender nu îl identifică şi dezinfectează se va livra antidotul în max 24 ore de la trimiterea unei mostre a virusului la Laboratorul SOFTWIN.
  7. Acces la Virus Informaton Center – statistici în timp real despre atacurile de viruşi de pretutindeni şi distribuirea lor pe glob, prin accesarea unei secţiuni speciale pentru clienţi de pe site.

  Printre instutiţiile din domeniul educaţional care folosesc BitDefender, se numără : Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Şcoala Naţională de Grefieri, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, Inspectoratul Şcolar Judeţean Ilfov, Universitatea "Spiru Haret", Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu, Universitatea Transilvania Braşov, Universitatea Petrol-Gaze Ploieşti, Universitatea de Arte "George Enescu" Iaşi, Universitatea Craiova, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", Universitatea de Medicina şi Farmacie Timişoara, Universitatea Sapientia etc.

  Cele mai prestigioase laboratoare de testare din domeniul securităţii au oferit şi oferă în continuare certificările lor soluţiilor BitDefender atât pentru detecţia viruşilor şi troienilor, cât şi pentru dezinfecţie. Vom aminti aici numai de atestările primite din partea Virus Bulletin (februarie, iunie, noiembrie 2006, februarie, iunie, noiembrie 2005, februarie, iunie, noiembrie 2004), din partea ICSA (februarie 2006, februarie 2005, februarie 2004, 2003), Check Mark (septembrie 2006, septembrie 2005, septembrie 2004), precum şi din partea Red Hat Ready pentru Linux mail server şi certificatul de calitate TUV.

  Despre BitDefender:

  BitDefender™ este unul dintre principalii furnizori de de soluţii de securitate din Europa, care satisface nevoile de protecţie ale mediului IT actual. Compania oferă una dintre cele mai rapide şi eficiente soluţii de securitate, setând noi standarde în domeniu pentru viteza de reacţie, instalare, utilizare şi actualizare uşoară. BitDefender protejează eficient împotriva ameninţărilor peste 41 de milioane de utilizatori individuali şi corporate din mai mult de 180 de ţări. BitDefender are sucursale în SUA, Germania, Spania şi Romania.

  Website: http://www.bitdefender.ro/

  Pentru a comanda, vă rugăm să completaţi formularul de comandă 

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.