Viitorul educatiei in secolul XXI

Data:

Tendintele invatamantului la nivel mondial au fost discutate, evaluate si conturate la expozitia BETT 2008 de catre profesori, elevi si specialisti IT&C.

Recent, la Londra, a avut loc cea mai importanta expozitie europeana dedicata utilizarii tehnologiei in educatie BETT 2008.

Cu aceasta ocazie, peste 30.000 de persoane au vizitat standurile celor 600 de expozanti din intreaga lume care au prezentat cele mai noi solutii educationale.

Accentul s-a pus si in acest an pe promovarea la nivel mondial a unui sistem de invatamant modern si eficient, adaptat cerintelor secolului XXI.

SIVECO Romania si-a prezentat in cadrul standului propriu solutia de eLearning AeL. Crearea si dezvoltarea de continut educational interactiv si platforme de eLearning a devenit un domeniu de referinta pentru SIVECO si un pas important pe care Romania il face catre societatea cunoasterii.

"Participarea la expozitia BETT inseamna in primul rand posibilitatea de a interactiona direct cu beneficiarii solutiilor de eLearning dar si oportunitatea de a analiza comparativ produsele propuse de dezvoltatori din intreaga lume. In urma discutiilor avute cu unii dintre cei mai importanti specialisti IT&C, am primit reconfirmarea faptului ca produsul AeL dezvoltat de SIVECO Romania, reprezinta la ora actuala  una dintre cele mai eficiente si complexe solutii de eLearning la nivel mondial" a declarat Otto Zelch, Line of Business Manager, SIVECO Romania.

In cadrul BETT 2008 s-au desfasurat peste 100 de seminarii in care au fost prezentate tehnici pedagogice moderne, ce au drept obiectiv transformarea predarii la clasa, intr-un proces interactiv mult mai eficient si mai atractiv pentru elevi.

Cea de-a 24 editie a BETT a inregistrat si cateva premiere, cum ar fi crearea unor zone dedicate pentru testarea celor mai noi tehnologii, prezentarea de catre arhitecti si ingieri a planurilor pentru scolile viitorului, precum si crearea unui spatiu special pentru comunicare. Aici, specialistii IT&C au putut interactiona direct cu profesori si elevi din intreaga lume. Feedback-ul obiectiv obtinut in timp real de la participanti, reprezinta o informatie extrem de utila in ceea ce priveste strategia de dezvoltare a unor viitoare resurse educationale.

Reforma in educatie presupune in mod obligatoriu introducerea resurselor IT&C ca o solutie normala si obligatorie de adaptare la cerintele actuale, iar strategia companiei SIVECO Romania urmareste implicarea in dezvoltarea continua a noi proiecte atat in Romania cat si la nivel international.

Notorietatea solutiei AeL, precum si recunoasterile internationale obtinute de-a lungul timpului recomanda SIVECO Romania drept unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de eLearning din Europa.

Anca Crahmaliuc
Anca Crahmaliuc
Despre SIVECO Romania SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati. Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare. Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante. De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...