Parteneriat strategic între SIVECO Romania şi Şcoala de Studii Politice – NUR Otan, în vederea utilizării sistemelor eLearning şi de management al resurselor umane în Kazakhstan

Data:

Parteneriatul are in vedere dezvoltarea si implementarea de proiecte strategice pentru functionarii publici de conducere si manageri de institutii din Kazakhstan.

Recent, SIVECO Romania a primit vizita oficiala a unei delegatii reprezentand Scoala de Studii Politice – NUR Otan, din Kazakhstan. Din delegatie au facut parte doamna Bachyt Yessekina, directorul Scolii de Studii Politice NUR Otan, profesor PHD in economie, doamna Raushan K. Satova – doctor in economie, profesor, membru corespondent al Academiei de Inginerie din Republica Kazakhstan si domnul Sayabek K. Sakhiyev – Seful Departamentului de Afaceri Externe al PDP – Nur Otan, doctor in stiinte, profesor.

Cu prilejul acestei vizite s-a semnat un parteneriat strategic intre SIVECO Romania si Scoala de Studii Politice NUR Otan, in vederea promovarii celor mai inovative mijloace si tehnologii pentru modernizarea managementului resurselor umane si dezvoltarea formarii profesionale prin intermediul eLearning si TIC, pentru functionarii publici si managerii de institutii din Kazakhstan.

Vizita delegatiei kazahe la sediul SIVECO se desfasoara in contextul extinderii participarii companiei romanesti la marile procese de informatizare a educatiei in Kazakhstan, prin semnarea recenta a Acordului cu Centrul National de Informatizare din Kazakhstan, in vederea furnizarii de continut educational digital pentru sistemul educativ kazakh incepand cu 2012.

“Interesul pe care diferitele institutii de educatie sau de formare profesionala din Kazakstan si l-au aratat fata de produsele si procesele de eLearning dezvoltate de catre SIVECO Romania reprezinta un argument in favoarea confirmarii statutului Romaniei de tara exportatoare de solutii informatice pentru educatie, prin utilizarea solutiilor romanesti in programe nationale de  informatizare in zece tari de pe trei continente. Vizita delagatiei kazahe ne onoreaza si ne-am angajat sa impartasim cu ei experienta si expertiza noastra intr-un proiect de eLearning amplu, complex, la nivel national”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General, SIVECO Romania.

“Vizita de lucru intreprinsa de catre delegatia kazaha in Romania a facut posibile intalniri foarte fructuoase. In cadrul intalnirii cu reprezentanti ai SIVECO am pus bazele unei colaborari de lunga durata, in vederea dezvoltarii proceselor de formare in care sunt angrenati studentii nostri”, a declarat doamna Bachyt Yessekina, directorul Scolii de Studii Politice NUR Otan din Republica Kazakhstan.

 

Anca Crahmaliuc
Anca Crahmaliuc
Despre SIVECO Romania SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati. Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare. Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante. De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...