UnivTest, Creatorul de teste

  0
  3

  Cel mai complex Software Educational creat special pentru profesori vine in intampinarea nevoilor cadrelor didactice care doresc sa isi perfectioneze metodele de evaluare/ testare.

  Cel mai complex Software Educational Stiintific destinat exclusiv profesorilor este acum disponibil cadrelor didactice. UnivTest Generator Pro vers.5.1 este un creator de teste de evaluare, cu ajutorul caruia puteti realiza un test in doar cateva minute.

  Datorita usurintei in utilizare, precum si functiilor avansate pe care le detine – editor complex grafic, posibilitate de clonare, alegere si modificare itemi, asimilarea culegerilor electronice interactive in mediul de operare UnivTest, baza de date a simbolurilor Internationale utilizate in sistemul educational (dezvoltate in urma cercetarilor pe parcursul a 7 ani) – prezenta aplicatie reprezinta o alternativa competitiva la nivel mondial in perfectionarea si profesionalismul redactarii unui test.

  Aplicatia este recomandata cadrelor didactice specializate pentru disciplinele: Matematica, Fizica, Chimie, Geografie, Biologie, Economie, Informatica, Limba Romana, Istorie s.a. Produsul detine avizul MECT.

  Mai multe informatii: www.varox.ro   www.univtest.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.