Un profesor da meditatii pe messenger la cinci materii

Costul unei şedinţe de meditaţii pe messenger este de 35 de lei, iar banii trebuie plătiţi numai prin bancă. Aceasta este ultima găselniţă pe timp de criză de a mai suplini venitul diminuat cu 25% al unui profesor ieşean.

Un profesor din Iaşi se oferă să mediteze copii la cinci materii,  pe messenger, cu 35 de lei pe şedinţă.

Potrivit anunţului pe care l-a publicat la rubrica de "meditaţii" din cadrul unui ziar local, profesorul oferă consultanţă elevilor din mai multe clase şi la matematică, fizică, chimie, engleză, franceză şi economie.

"Preţul unei şedinţe este de 35 de lei. Eu merg pe încredere şi îmi puteţi plăti după cele două ore. Banii se pun doar la bancă după ce vă trimit pe mail extrasul cu contul în care să-i viraţi", a spus acesta.

Ziariştii de la Ieşeanul au vorbit cu profesorul şi au aflat cum se desfăşoară o şedinţă de meditaţii pe messenger, la matematică. "Este foarte uşor. Pot să-i scanez copilului câteva pagini din culegeri de matematică, ca apoi el să le rezolve. Putem folosi webcamul şi să vorbim ca şi cum am fi faţă în faţă. Elevul, preşcolarul sau chiar studentul îmi va arăta rezolvarea şi rezultatele obţinute", a spus cadrul didactic.

Surse:
Realitatea.net
Ieseanul.gandul.info

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.