Thailanda semnează un acord de 32 milioane de dolari pentru a lansa cel mai mare proiect de educație cu tablete PC

Data:

Obiectivul guvernului thailandez este de a oferi câte un tablet-PC fiecărui elev de clasa I de la o şcoală publică.

Thailanda continuă cel mai mare proiect din lume de implementare a tablet-PC-urilor în educație, după ce guvernul ţării a semnat un contract de 32.8 milioane dolari pentru un program în cadrul căruia vor fi utilizate aproape un milion de dispozitive în şcolile din țară.

Iniţiativa, care a fost anunţată inițial ca o promisiune electorală vara trecută, are în calendarul următoarelor 90 de zile o livrare de 400.000 de dispozitive de către furnizorul Shenzhen Scope, după prima livrare de 2.000 de unităţi de testare, raportează FutureGov.

Un contract încă nesemnat vizează încă 530.000 de dispozitive – pentru a onora promisiunea de lansare a 930.000 de unităţi, ajungându-se la cheltuieli totale de 75,7 milioane de dolari – în vederea atingerii obiectivului guvernului de a oferi câte un tablet-PC fiecărui elev de clasa I de la o şcoală publică.

Articolul complet: http://thenextweb.com/asia/2012/05/13/thailand-signs-32-8m-deal-to-begin-largest-educational-tablet-rollout-to-date/

 

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...