Statele CSI reprezintă una dintre cele mai atractive piete de desfacere pentru solutiile de eLearning romanesti

    0
    32

    Conferinta „Online Educa Moscow”, isi propune sa devina cel mai important eveniment din domeniul eLearning-ului din Federatia Rusa. Participarea românească este una dintre cele mai semnificative la seria de conferinte Online Educa.Recent, delegatia SIVECO Romania a participat la Conferinta Internationala "Online Educa Moscow 2007". Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Directoratului General al Comisiei Europene si Ministerului Invatamantului si Stiitei din Federatia Rusa.

    La conferinta desfasurata in premiera in Federatia Rusa, au participat peste 500 de delegati din tarile CSI, Europa, SUA, China si alte state. Timp de 4 zile, evenimentul a fost punctul de intalnire al celor mai importanti experti in eLearning din sectorul privat si academic, al factorilor de decizie din mediul politic, specialistilor in resurse umane, trainerilor, managerilor din companiile de IT&C ce dezvolta software educational, reprezentantilor institutiilor de invatamant si cercetatorilor.

    Pe o piata extrem de dinamica ce se caracterizeaza printr-un ritm de dezvoltare impresionant si un interes deosebit pentru introducerea noilor tehnologii in invatamant, "Online Educa Moscow 2007" a oferit posibilitatea celor prezenti in cadrul conferintei si a expozitie, sa stabileasca contacte cu principalii decidenti din sectorul educational rusesc.

    SIVECO Romania a fost prezenta atat in cadrul expozitie  – cu stand propriu, cat si in cadrul conferintei. Radu Jugureanu, AeL eContent Project Manager a fost invitat sa sustina prezentarea cazului de succes SEI – Sistem Educational Informatizat, ce s-a bucurat de aprecierea generala a auditoriului.

    "Participarea noastra la aceasta conferinta a fost un succes extraordinar. Am primit inca o data confirmarea valorii continutului educational dezvoltat de SIVECO Romania. O universitate din Marea Britanie a prezentat un proiect realizat in colaborare cu Universitatea Cambridge, proiect ce are la baza metodologia de creare a softului educational, dezvoltata de specialistii de la SIVECO Romania", a declarat Radu Jugureanu.

    Odata cu 2005, Romania a devenit un nume de referinţă pe harta mondiala a învăţământului asistat de calculator cu ocazia World Summit for Information Society. SIVECO Romania a devenit atunci prima companie din Romania care a primit Premiul I, iar lectiile interactive AeL, disponibile in toate scolile din Romania, au primit titlul de „cel mai bun continut educational din lume” intr-o competitie la care au participat peste 20.000 de proiecte din 168 de tari.

    Intre 28 si 30 noiembrie 2007, SIVECO Romania va participa si la "Online Educa Berlin", cea mai prestigioasa conferinta din seria evenimentelor "Online Educa".

    Se preconizeaza ca in anii urmatori Online Educa Moscow sa devina cea mai importanta reuniune a expertilor in eLearning gazduita de Federatia Rusa.

    Despre ONLINE EDUCA

    Seria de conferinte Online Educa a debutat in anul 1994. Astazi fiecare eveniment reuneste unii dintre cei mai importanti experti in eLearning din domeniul privat si academic, precum si factori de decizie si sustinatori entuziasti ai inovatiilor tehnologice.

    In cadrul seminariilor se discuta tendintele si ultimele descoperiri din domeniul eLearning-ului. Detaliile celor mai recente proiecte, aplicatii practice, solutiile de software educational si rezultatele celor mai noi cercetari vin sa aduca un plus de valoare evenimentului.

    Directoratul General al Comisiei Europene, ce sustine evenimentul “Online Educa”, organizeaza anual conferinte in Germania, Spania si tarile africane. In premiera, in 2007 a organizat conferinta de la Moscova ce se adreseaza cu precadere tarilor din CSI. In paralel cu sesiunile de conferinte se desfasoara si o expozitie unde participantii au sansa de a-si prezenta cele mai noi solutii si inovatii din domeniul eLearning-ului.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.