Software educaţional pentru copii: colecţia EduTeca, seria Anotimpurile, CD 5 – Natura se trezeşte la viaţă

Data:

Seria “Anotimpurile” din colecţia EduTeca este compusă din 8 CD-uri educaţionale interactive, adresate copiilor preşcolari. Acestea îmbină plăcerea jocului cu metode educaţionale conforme cu programa şcolară.
Colecţia educaţională EduTeca este dezvoltată de Ascendia Design. Echipa de profesionişti vă propune, sub avizul MECTS, o unealtă de învăţare adaptivă care dezvoltă creativitatea, imaginaţia şi dexteritatea copilului.

Într-o lume magică, de poveste, plină de culoare, aventură, personaje misterioase şi multe obiective de îndeplinit, copilul va învăţa şi va cunoaşte tainele anotimpurilor şi a lumii înconjurătoare.

Seria de CD-uri educaţionale interactive “ANOTIMPURILE“ este compusă din 8 CD-uri tematice, câte două pentru fiecare anotimp. Preţul este de 20 lei per CD.

Fiecare CD este gândit ca un instrument de învăţare adaptivă. Modulele educaţionale sunt însoţite tot timpul de instrucţiuni audio contextuale precum şi de diferite melodii, cântecele, ghicitori sau efecte sonore. Activităţile prezente în aceste module numără printre altele şi aplicaţii de tipul trage şi poziţionează (drag and drop), alege şi apasă (point and click), colorare şi imprimare, puzzle, labirint, precum şi multe alte tipuri de joculeţe educaţionale.

CD 5: Natura se trezeşte la viaţă

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=_ckeOPu13o4&list=UUnHB8ALB-Uic7RJwR9xtnAg”]

Primăvara a venit! Natura se trezeşte la viaţă şi sunt atâtea de făcut. Se zvoneşte că în codrul magic două personaje fantastice se arată drumeţilor aleşi.

Fenomenele naturii, păsările călătoare, florile şi insectele primăverii, toate îşi vor dezvălui acum secretele.

Mai multe: http://www.eduteca.ro/magazin/collection

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...