Soft educaţional: Lecţii Video pentru învăţarea lucrului cu suita Corel Draw

  0
  6

  În premieră pe piaţa românească de soft educaţional, materialele de la http://www.softedu.eu, respectiv materialele pentru COREL de la http://www.softedu.eu/corel/corel.htm constituie un Pachet Educaţional alcătuit din 4 CD-uri, 90 de filme în format quicktime la rezoluţie de 880/684 pixeli, care arata modalităţile de lucru în suita Corel Draw (desene vectoriale)…

  În premieră pe piaţa românească de soft educaţional, materialele de la http://www.softedu.eu, respectiv materialele pentru COREL de la http://www.softedu.eu/corel/corel.htm constituie un Pachet Educaţional alcătuit din 4 CD-uri, 90 de filme în format quicktime la rezoluţie de 880 / 684 pixeli, care arata modalităţile de lucru în suita Corel Draw (desene vectoriale), utilizarea instrumentelor, setări ale programului, opţiuni avansate de lucru, astfel încât, după parcurgerea acestor lecţii, veţi stăpâni programul Corel ca un profesionist, veţi putea realiza orice document, veţi putea preda Corel la orice nivel. Succesiunea lecţiilor, chiar dacă la prima vedere pare aleatoare, este structurata în urma unui training avansat la care am participat.

  Lecţiile Video îşi propun să asiste profesorul de specialitate în predarea acestei discipline. Pe scurt, este vorba despre o Anexă Curriculara care constă în aplicaţii audio/ video şi un suport de curs în format pdf. Materialele video sunt structurate sub forma unor lecţii compacte şi arata modalitatea de lucru cu programele de tip CAD: pe ecranul calculatorului, elevul poate urmări cum „cineva” lucrează efectiv în faţa lui, în timp ce în căşti / boxe se aud explicaţiile necesare. Elevul asistă la evenimentele de pe ecran, eventual notează paşii importanţi din cadrul respectivei lecţii, poate relua lecţia sau secvenţe ale acesteia în mod independent de restul reţelei de calculatoare, după care, când a considerat că perioada de acumulare este încheiată, poate trece la realizarea aceloraşi operaţii, în mod independent.

  Materialele educaţionale pentru COREL se adresează celor care studiază prelucrarea computerizată a imaginii în cadrul curriculum – ului pentru liceu, celor care doresc să presteze activităţi extraşcolare din spectrul graficii, ca şi revista şcolii ori pliante, dar şi celor care doresc ori să predea Corel la orice nivel, ori pur şi simplu să îşi îmbogăţească activitatea profesională.

  La nevoie, se pot furniza Lecţiile Video la dimensiuni/ rezoluţii mai mari, de 1280/768 pixel. Lecţiile Video sunt însoţite de fişiere Corel, pentru că dvs. să puteţi exersa; în aceste fişiere sunt trecute, sub formă de text, rezumate ale operaţiilor efectuate în acel exerciţiu. Aveţi la dispoziţie o mostră a unui fragment din lecţiile video: filmul este în format quicktime, al cărui player este gratuit.

  În Lecţii şi descrieri, precum şi în informaţiile teoretice adiacente, s-au păstrat atât denumirile originale, în engleză, cât şi traducerile acestora, pentru a vă putea conecta optim la informaţiile din lumea graficii şi tiparului.

  La cerere, se pot asigura aceleaşi lecţii la rezoluţii de 1276/992 pixeli. Materialele educaţionale sunt însoţite de un pachet de 90 de fişiere de exerciţiu în format Corel, *.cdr, pe care puteţi exersa Lecţiile Video.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.