Soft educaţional: Lecţii Video pentru învăţarea lucrului cu Corel Photopaint

  0
  4

  Am definitivat un nou şi important material educaţional, referitor la Prelucrarea Computerizată a Imaginii cu ajutorul programului Corel Photopaint, detalii despre aceste materiale educaţionale în format electronic găsindu-se la http://www.softedu.eu/corel_cpt/photopaint.htm

  Soft dedicat Procesarii Computerizate a Imaginii, Corel Photopaint va fi explorat în amanunt de-a lungul acestui traseu educaţional complex, structurat în 5 unităţi de învăţare, traseu alcătuit din 65 de Lecţii Video, în 4 CD-uri, sub forma unor filme în format quicktime la rezoluţie de 880×684 pixeli. Materialele sunt însoţite de un set de fişiere auxiliare: imagini pentru exerciţii, plugin-uri/ componente soft gratuite, etc. Demonstrarea utilizării instrumentelor va fi făcută pe suportul unor exerciţii concrete, asupra cărora vă puteţi forma o imagine accesând, acolo unde există, linkul către imaginea sau mostra video asociată lecţiei.
  O parte dintre operaţii sunt mari consumatoare de timp, ca şi selecţiile, spre exemplu; pentru a nu vă plictisi câteva zeci de minute în faţa ecranului în timp ce arăt executarea aceleiaşi operatii – iar acest CD ar deveni repede plin cu o singură lecţie – voi demonstra principiul de lucru, voi face primii paşi pentru a arăta cum trebuie lucrat, apoi voi arăta rezultatul final, care de regulă se găseşte în directorul de "exerciţii".
  În pagina web se gasesc mostre ale imaginilor obţinute în urma acestui training, precum şi mostre video ale lecţiilor sau ale fragmentelor de lecţii.
  Sunt abordate următoarele teme:
  • noţiuni de bază
  • lucrul cu selecţii şi măşti, aplicaţii
  • editarea şi corectarea fotografiei
  • editări şi corecţii avansate ale fotografiei
  • efecte
  • lucrul pentru web
  • comunicarea cu alte programe
  • tipărirea
  Materialul este gândit ca o continuare la Lecţiile Video referitoare la Corel Draw, programul de desenare vectorială profesional. Pentru cei care nu au licenţă de Corel, am pus la dispoziţie un set de lecţii care se referă la lucrul cu software gratuit, tot referitor la Prelucrarea Computerizată a Imaginii, anume la http://www.softedu.eu/soft_grafica/grafica.htm
  Cui se adresează?
  Profesorilor, studenţilor şi elevilor care doresc să elaboreze materiale pentru a fi tipărite sau afişate pe web, materiale care conţin text şi grafice, fotografie, text etc.: revista şcolii, manuale şcolare, documente pdf, materiale tipărite – de la cărţi de vizită până la afişe de mari dimensiuni, panouri şcolare, sigle, firme, portofolii, etc.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.