SIVECO Romania organizeaza a doua sesiune a cursului Intel Teach – Predarea in societatea cunoasterii

Data:

92 de profesori vor obtine la finalul cursului diploma de „Master Teacher”Intre 23 august si 1 septembrie, SIVECO Romania organizeaza la Ramnicu Valcea cea de-a doua sesiune de instruire din cadrul Programului Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii.

92 de profesori din intreaga tara, alesi pe baza unei preselectii riguroase, vor obtine la finalul cursului diploma de "Master Teacher".

Instruirea este asigurata de cei 17 profesori care au obtinut diploma de "Senior Teacher" si statutul de trainer in urma participarii la prima sesiune a cursului, alaturi de Otilia Pacurari – formator cu o vasta experinta in perfectionarea cadrelor didactice.

Programul de dezvoltare profesionala Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii, le ofera cadrelor didactice posibilitatea de a se familiariza cu multiplele modalitati de utilizare a computerului si a Internetului ca instrumente de comunicare si eficientizare a procesului educational. In urma participarii la acest curs, profesorii vor putea sa integreze resursele si instrumentele tehnologice in cadrul orelor de curs, promovand in acest fel un proces de instruire modern, centrat pe elev, bazat pe metode participative  (metoda proiectului).

"Profesorii romani sunt extrem de interesati in a-si dezvolta noi competente. Prin intermediul Programului Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii, cadrele didactice invata cum sa optimizeze procesul de predare prin dezvoltarea documentatiei cu privire la invatarea bazata pe proiect si utilizarea eficienta a instrumentelor IT&C in educatie. Acest curs propune o abordare moderna a modului in care profesorii trebuie sa ii sprijine pe elevi in vederea obtinerii abilitatilor necesare secolului XXI", a declarat Dana Vladoiu, Training Project Coordinator, SIVECO Romania.

Despre Programul Intel®Teach

Programul a ajutat pana in prezent mai mult de 3,5 milioane de profesori din peste 40 de tari sa integreze eficient tehnologia in instruire.

Obiectivul Programului Intel®Teach este de a oferi solutii de optimizare a procesului didactic, prin prezentarea celor mai noi modalitati de introducere si utilizare a solutiilor IT&C in educatie.

Anca Crahmaliuc
Anca Crahmaliuc
Despre SIVECO Romania SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati. Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare. Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante. De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...