SIVECO Romania a premiat olimpicii în informatică ai anului 2007

Data:

Câştigatorii din acest an ai celei de-a şaptea ediţii a Olimpiadei Naţionale de Informatică se anunţă concurenţi extrem de puternici la viitoarele competiţii informatice internaţionale…

Intre 10 si 16 aprilie s-a desfasurat cea de-a saptea editie a Olimpiadei Nationale de Informatica, gazduita de orasul Cluj-Napoca. Competitia a reunit peste 450 de elevi de gimnaziu si liceu din toate judetele Romaniei.

Tinerii concurenti participanti la cea de-a saptea editie a Olimpiadei Nationale de Informatica au oferit solutii ingenioase la subiectele cu grad ridicat de dificultate ce le-au fost propuse. Castigatorii din acest an se anunta concurenti extrem de puternici la viitoarele competitii informatice internationale.

Sponsor traditional al competitiei, SIVECO Romania a premiat ocupantii locului I la fiecare categorie.

"SIVECO Romania sustine activ proiectele educationale ce ofera elevilor posibilitatea de a-si valorifica intregul potential si de a-si demonstra cunostintele informatice dobandite in scoala. Este o sansa extraordinara sa te implici in dezvoltarea acestor tineri valorosi, care cu siguranta vor obtine perfomante si la nivel international" a declarat Dana Vladoiu, Training Project Coordinator SIVECO Romania.

Evenimentul din acest an a imbinat probele de concurs cu sesiuni de workshop-uri adresate profesorilor si cu activitati educative de petrecere a timpului liber.

In cadrul sesiunii de workshop-uri, Dana Vladoiu a prezentat "INTEL Teach Essentials Course", un proiect dezvoltat de Intel Corporation si ICT (Institute of Computer Technology), proiect care promoveaza integrarea noilor tehnologii in activitatile didactice, facilitand invatarea centrata pe elev prin metode active.

Profesorii prezenti la eveniment s-au declarat interesati de acest proiect, considerand ca vizeaza o componenta pedagogica a carei aplicativitate nu este foarte bine reprezentata actualmente in sistemul de invatamant romanesc.

Anca Crahmaliuc
Anca Crahmaliuc
Despre SIVECO Romania SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati. Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare. Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante. De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...