Siguranţa copiilor online

Data:

Microsoft Romania organizează miercuri, 27 iunie, masa rotundă cu tema Siguranţa copiilor online.

Microsoft Romania organizează miercuri, 27 iunie, 10:00 – 13:00, Sala Paris, Hotel NOVOTEL, masa rotundă cu tema "Siguranţa copiilor online".  Aceasta este ce de a treia ediţie a acestui eveniment, care doreşte să reunească reprezentanţi ai  societăţii civile, mediului de business, autorităţilor şi ai media pentru a pune în discuţie modalităţile de diminuare a riscurilor potenţiale la care sunt expuşi copiii care  folosesc Internet-ul.

Seminarul are loc în cadrul programului "Parteneriat pentru Siguranţă", desfăşurat de Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Microsoft România, în cadrul seriei de evenimente regionale dedicate combaterii criminalităţii online.

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...