Seminar international pentru cadre didactice, 25-27 aprilie, Bonn, Germania

Data:

În perioada 25-27 aprilie 2008, va avea loc la Bonn, Germania, un seminar internaţional de dezvoltare profesională pentru cadre didactice înscrise în proiectul eTwinning. Termen limita de inscriere: 26 martie 2008, ora 11.00 a.m.În perioada 25-27 aprilie 2008, va avea loc la Bonn, Germania, un seminar internaţional de dezvoltare profesională pentru cadre didactice înscrise în proiectul eTwinning.

 

Cadrele didactice interesate să participe sunt rugate să completeze formularul de înscriere şi să îl trimită prin email (ca document ataşat) la echipa eTwinning, din cadrul Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei. Formularul de inscriere se poate descarca de pe situl www.etwinning.ro (http://www.etwinning.ro/noutati/seminar_bonn.html) si se trimite la adresa echipa@etwinning.ro, pana la data de 26 martie 2008, ora 11.00 a.m.

 

Criterii de selecţie

·         activitatea în cadrul proiectului eTwinning

·         motivaţia participării la eTwinning

·         potenţialul de diseminare a iniţiativei eTwinning la nivel local

·         participarea in proiecte sau seminarii internationale

·         cunoaşterea bună a limbii engleze.

Luciana-Simona Velea
Luciana-Simona Velea
Simona Velea este cercetător ştiinţific III în cadrul Institutului de Ştiinte ale Educaţiei şi coordonator naţional al Acţiunii eTwinning în România. Este doctor în ştiinţele educaţiei, a absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Specializarea Ştiinţele educaţiei şi studii aprofundate în cadrul aceleaşi facultăţi, în domeniul evaluării educaţionale. Timp de trei ani, a fost cadru didactic în învăţământul preuniversitar, iar din 1999 participă la proiecte de cercetare în domeniul educaţiei, elaborează rapoarte de cercetare şi studii, susţine cursuri de formare pentru cadre didactice etc. În perioada 2005-2007, a susţinut cursuri de "Introducere în pedagogie şi teoria curriculum-ului" şi "Teoria şi metodologia instruirii şi a evaluării", în cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic. Este membru al Comisiei Naţionale pentru UNESCO, Componenta Proiecte interdisciplinare, şi este coordonator naţional în domeniul educaţiei pentru cetăţenie democratică, la nivelul Consiliului Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...