Review Articulate 360

Data:

Acum o săptămână, mi-am propus să aflu amănunte despre fenomenul Articulate 360. De ce se face atâta vâlvă în social media, de ce atâta spam în Inbox??? Drept care, după o scurtă informare, mi-am instalat versiunea gratuită, valabilă timp de 1 lună de zile.

La câteva secunde după instalare, am primit un mesaj de bun-venit de la echipa Articulate 360, care mă anunța cât sunt de norocoasă pentru că de-acum înainte am la dispoziție “tot ce îmi trebuie pentru fiecare aspect al dezvoltării unui curs”:

articulate_email_intro

Până seara, cu toată diferența de fus orar de 7 ore, un agent de vânzări din New York mi-a trimis un mesaj:articulate_sales

 

Deci, au început prin a fi foarte atenți cu potențialii clienți.

Ca să înțeleg mai bine despre ce e vorba, am urmat sfatul agentului și am început să parcurg tutorialele de familiarizare cu noile aplicații din pachetul Articulate 360. Vă voi povesti în scurt timp și care a fost experiența mea cu aceste tutoriale.

În primul rând, am aflat că Articulate a introdus un nou model de business. Astfel, dacă până acum se putea cumpăra o licență perpetuă pentru Articulate Storyline 2 cu ∼ 1400 euro, de-acum încolo se poate achiziționa o licență anuală cu 1000 euro, în care este inclus un pachet de aplicații lansate sub numele de  Articulate 360. Iată detaliile noii oferte:

articulate_price

Acum să vedem exact ce e, de fapt, mult așteptatul Articulate 360 și cu ce diferă față de versiunea anterioară.

Imediat după instalare, se deschide automat o fereastră care listează cele 9 aplicații din pachet grupate în funcție de modul de accesare, astfel: aplicații pentru desktop (Storyline 360, Studio 360, Replay 360 și Peek), aplicații web (Rise, Articulate Review, Content Library și Articulate Live) și aplicația Preso pentru ipad-uri.

Mai jos am sumarizat caracteristicile fiecărei aplicații în parte:

articol_1Întrebarea firească este dacă pachetul Articulate 360 aduce ceva semnificativ în plus față de versiunile anterioare. Din descrierea amănunțită oferită de producători, senzația mea este că toate îmbunătățirile din acest pachet se concentrează – cum era de așteptat – tot în versiunea nouă de Storyline. Adică, pachetul Articulate 360 presupune, de fapt, o licență pentru Storyline care trebuie reînnoită anual, față de licența perpetuă din anii anteriori.

Deci, în esență, doar o licență mai scumpă!

Dana V. Diaconu
Dana V. Diaconu
Dana V. Diaconu (Ph.D.), Senior Expert in Education at Ascendia Inc., holds a PhD in Educational Research, Measurement and Program Evaluation, Boston College, USA (2003-2012); a MSc in Chemistry, Brown University, USA (1999-2003); and a BSc in Chemistry from University of Bucharest (1992-1997). She taught university-level courses in chemistry, statistics and psychometrics, and received The '01 W.T. King Prize for Outstanding Performance as a Teaching Assistant, May 2001; The Sheridan Center Teaching Certificate, May 2002. Dr. Diaconu acted as the key person in creating and implementing state of the art R&D and commercial projects in eLearning, international large-scale assessments, and teacher professional development for several positions in Romania and USA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...