Reţea de colaborare universitară online, specializarea: geodezie

Data:

Platforma virtuală Geodesy-Instruct a fost lansată, luni, la Alba Iulia, după ce a fost prezentată universităţilor partenere din Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, proiectul fiind menit să contribuie la creşterea calităţii ofertei educaţionale din învăţământul tehnic prin mai buna corelare a programelor aferente specializării „Măsurători Terestre şi Cadastru” cu cerinţele în continuă schimbare ale pieţei muncii.

Reţea de colaborare universitară online în scopul dezvoltării capacităţii de a furniza competenţe superioare în domeniul geodeziei” este un proiect menit să contribuie la creşterea calităţii ofertei educaţionale din învăţământul tehnic la nivelul regiunilor Bucureşti-Ilfov, Nord-Est, Centru şi Vest.

De acum, studenţii la aceste specializari vor putea învăţa mai rapid şi mai uşor, având la dispoziţie un instrument de studiu cu adevărat util, care să le ofere un real avantaj competitiv în carieră.

Sursa: http://www.edumanager.ro/articol.php?id=10566

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...