Profesorii invata sa utilizeze computerele si internetul ca instrumente de cercetare, comunicare si dezvoltare a creativitatii elevilor lor

  0
  6

  SIVECO Romania organizeaza in tara noastra instruirea din cadrul Programului Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii Intre 9 si 15 iulie, SIVECO Romania organizeaza la Brasov prima sesiune de instruire din cadrul Programului Intel®Teach -Predarea in Societatea Cunoasterii.

  Cei 19 profesori participanti, alesi pe baza unei preselectii extrem de riguroase, vor obtine la finalul cursului diploma de “Senior Teacher” care le va conferi statutul de instructor.

  Viitorii formatori vor fi instruiti de Carrie Baker si Judi Yost reprezentantele ICT (The Institute of Computer Technology) si Otilia Pacurari  – instructor cu o vasta experinta  in perfectionarea cadrelor didactice.

  Programul de formare a cadrelor didactice Intel®Teach, este o componenta a initiativei Intel®Education, al carei principal obiectiv urmareste optimizarea procesului de predare-invatare prin utilizarea eficienta a tehnologiei.

  Societatea cunoasterii presupune centrarea procesului didactic pe elev. Programul Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii, isi propune sa ofere solutii de optimizare a procesului didactic, prin prezentarea celor mai noi modalitati de introducere si utilizare a solutiilor IT&C in educatie. Astfel, profesorii vor invata sa profite de multiplele avantaje ale utilizãrii computerelor si internetului ca instrumente de cercetare, comunicare si dezvoltare a creativitatii elevilor.

  Este important ca profesorii romani sa beneficieze de cele mai noi si mai eficiente programe de instruire. Programul Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii propune cadrelor didactice o modalitate moderna de a se adresa elevilor punand un accent deosebit pe introducerea tehnologiei in procesul de predare-invatare si oferind solutii pentru sporirea atractivitatii orelor de curs si stimularea interesului tinerilor pentru studiu” declara Dana Vladoiu, Training Project Coordinator, SIVECO Romania.

  Dezvoltarea de noi competente pentru profesori reprezinta o componenta importanta a Sistemului Educational Informatizat din Romania. Astfel, in urmãtorii trei ani, peste 60.000 de cadre didactice vor beneficia de training in cadrul programului Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii.

  In urma instruirii, profesorii vor invata cum sa alinieze programa scolara la standardele moderne si cum sa utilizeze instrumentele IT&C pentru a putea evalua eficient activitatea elevilor.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.