Profesorii invata sa utilizeze computerele si internetul ca instrumente de cercetare, comunicare si dezvoltare a creativitatii elevilor lor

Data:

SIVECO Romania organizeaza in tara noastra instruirea din cadrul Programului Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii Intre 9 si 15 iulie, SIVECO Romania organizeaza la Brasov prima sesiune de instruire din cadrul Programului Intel®Teach -Predarea in Societatea Cunoasterii.

Cei 19 profesori participanti, alesi pe baza unei preselectii extrem de riguroase, vor obtine la finalul cursului diploma de “Senior Teacher” care le va conferi statutul de instructor.

Viitorii formatori vor fi instruiti de Carrie Baker si Judi Yost reprezentantele ICT (The Institute of Computer Technology) si Otilia Pacurari  – instructor cu o vasta experinta  in perfectionarea cadrelor didactice.

Programul de formare a cadrelor didactice Intel®Teach, este o componenta a initiativei Intel®Education, al carei principal obiectiv urmareste optimizarea procesului de predare-invatare prin utilizarea eficienta a tehnologiei.

Societatea cunoasterii presupune centrarea procesului didactic pe elev. Programul Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii, isi propune sa ofere solutii de optimizare a procesului didactic, prin prezentarea celor mai noi modalitati de introducere si utilizare a solutiilor IT&C in educatie. Astfel, profesorii vor invata sa profite de multiplele avantaje ale utilizãrii computerelor si internetului ca instrumente de cercetare, comunicare si dezvoltare a creativitatii elevilor.

Este important ca profesorii romani sa beneficieze de cele mai noi si mai eficiente programe de instruire. Programul Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii propune cadrelor didactice o modalitate moderna de a se adresa elevilor punand un accent deosebit pe introducerea tehnologiei in procesul de predare-invatare si oferind solutii pentru sporirea atractivitatii orelor de curs si stimularea interesului tinerilor pentru studiu” declara Dana Vladoiu, Training Project Coordinator, SIVECO Romania.

Dezvoltarea de noi competente pentru profesori reprezinta o componenta importanta a Sistemului Educational Informatizat din Romania. Astfel, in urmãtorii trei ani, peste 60.000 de cadre didactice vor beneficia de training in cadrul programului Intel®Teach – Predarea in Societatea Cunoasterii.

In urma instruirii, profesorii vor invata cum sa alinieze programa scolara la standardele moderne si cum sa utilizeze instrumentele IT&C pentru a putea evalua eficient activitatea elevilor.

Anca Crahmaliuc
Anca Crahmaliuc
Despre SIVECO Romania SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati. Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare. Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante. De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...