Premiile eLearning Awards 2007 promoveaza utilizarea tehnologiei informatiei in scoli si incurajeaza colaborarea intre scoli

  0
  8

  Profesorii romani sunt invitati sa inscrie in competitie proiecte care demonstreaza importanta utilizarii tehnologiilor informationale in educatie.

  Cea de-a saptea editie a prestigioasei competitii eLearning Awards, ce se desfasoara in acest an sub sloganul: “Celebrati succesul prin tehnologie”, este acum oficial deschisa. Pana la data de 31 octombrie 2007, scolile sunt invitate sa trimita aplicatiile pentru premiile eLearning Awards 2007. In premiera in acest an, scolile si profesorii din Romania sunt invitati sa inscrie proiecte ce promoveaza cea mai buna utilizare a TIC in educatie.

   

  Scopul competitiei este de a promova utilizarea TIC in educatie si de a incuraja colaborarea intre scoli. In cadrul unei expozitii vor fi prezentate contributiile primite de la profesori din intreaga Europa.

  Datorita interesului constant de a sustine si promova invatamantul romanesc, SIVECO Romania a decis sa se implice in aceasta competitie, devenind partener oficial al acestui prestigios eveniment.

   

  La ora actuala sistemul de invatamant din Romania poate fi considerat un caz de succes la nivel european in ceea ce priveste introducerea resurselor interactive in educatie. Valoarea si calitatea invatamantului romanesc se datoreaza in cea mai mare masura cadrelor didactice, de aceea ii incurajez pe profesori sa participe in numar cat mai mare la acest concurs pentru a impartasi experienta lor, cu colegi din alte tari. Am certitudinea ca proiectele profesorilor romani sunt adevarate modele de utilizare eficienta a resurselor interactive in educatie”, a declarat Stefan Morcov, Line of Business Senior Director in cadrul SIVECO Romania.

   

  Premiile vor consta in bani si echipamente tehnice de ultima generatie si vor fi decernate in categorii care vizeaza cele mai bune practici in utilizarea TIC in domenii precum: scoala viitorului, promovarea cunostintelor informationale, creativitate, limbi straine, mediu, matematica, stiinte si tehnologie, retele sociale pentru invatare colaborativa, etc.

   

  Pentru a afla mai multe detalii privind inscrierea si regulile de participare, cei interesati pot accesa http://elearningawards.eun.org.

   

  Pe durata desfasurarii proiectului SEI – Sistem Educational Informatizat, profesorii romani s-au aratat extrem de interesati in a utiliza solutii educationale complementare la sistemul clasic de invatamant. AeL, solutia de eLearning dezvoltata de SIVECO Romania, le permite cadrelor didactice sa optimizeze procesul de predare si sa-i pregateasca pe elevi pentru societatea cunoasterii.  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.