Platformă cu jocuri educaţionale pentru copii, cu abonament lunar între 20 şi 180 de lei

“Dragoni.ro oferă peste 80 jocuri în subiecte variate ca: limba engleză, logică, muzică, dezvoltarea creativităţii, calcule matematice, vocabular sau competenţe lingvistice. Toate jocurile au fost dezvoltate astfel încât să pună la încercare modul de gândire al copilului. Echipa din spatele conceptului dragoni.ro este formată din educatori şi psihologi din domeniul psihologiei cognitive, atât din România, cât şi din străinătate. Misiunea lor principală a fost să transforme conţinutul educaţional pentru aceste grupe de vârstă într-un material cât mai atractiv.

Ca noutate, Dragoni.ro oferă posibilitatea părinţilor de a se implica în procesul de învătare al copiilor. În timpul jocului, sistemul află date despre progresul copilului şi nivelul lui de învăţare, preferinţele sale şi rezultatele obtinute. Ulterior, toate datele sunt procesate si raportate structurat parintilor. Acest avantaj unic le oferă posibilitatea de a fi implicaţi şi chiar de a dirija procesul de învăţare al copilului lor.”

Preturile pentru abonamentul lunar cresc de la 20 la 120 de lei (pentru copii intre 3 si 5 ani sau intre 6-7 ani) pana la maxim 180 de lei pe luna (pentru intervalul 3-7 ani).

Mai multe: http://dragoni.ro

 

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.