Ofertă de preţuri – soluţii de elearning personalizate

Back to homepage

Ofertă

Soluții de eLearning personalizate

 

Soluții eLearning oferite de echipa noastră:

1)Proiectarea cursurilor (Instructional Design / Scripting & Story-boarding)
2)Dezvoltarea cursurilor eLearning (Articulate, Captivate, Flash, HTML5)
3)Platforme de management al învățării – LMS (Learning Management System)

 1. Proiectarea cursurilor – Consultanță proces formare:
  • analiza nevoilor clientului din punct de vedere al tipului de eContent și al LMS-ului cel mai potrivit;
  • alcătuirea programului de formare având în vedere obținerea performanțelor maxime la costuri optime; (stabilirea programei: numărul și durata totală a cursurilor, frecvența lor etc);
  • stabilirea raportului optim dintre eLearning și training față în față (blended learning);
  • stabilirea standardelor de performanță pentru calibrarea grilei de evaluare (bilanțuri, statistici șamd);
  • proiectarea didactică a pachetelor de curs  sau digitalizarea unui conținut deja existent;
  • training pentru administratorii platformei și pentru persoanele care oferă asistență tehnică;
  • stabilirea fluxurilor de lucru pentru conceperea cursurilor.
 1. Dezvoltare cursuri eLearning:
  • cursuri eLearning conforme cu standardele SCORM 2004 şi AICC (cursuri de produs, soft skills, cultură organizațională, induction entry level sau middle management, simulări de aplicații pentru computere sau alte aparate, protecția muncii, sales skills, leadership, teamwork);
  • mLearning (cursuri în format HTML5 adaptabile pe orice aparat);
  • gamification – parcurgerea cursului se face liniar, prin atingerea unor obiective și acumularea de puncte. Astfel, cursantul e motivat, implicat și memorează rapid, iar trainerul poate urmări întregul proces de învățare;
  • traducere și localizare în varii limbi (text și audio);
  • crearea de aplicaţii interactive (jocuri de rol, modelare 3D, simulări virtuale, modele ştiinţifice, laboratoare virtuale).
 1. Platformă pentru managementul procesului de învățare – LMS (Learning Management System)
  • evaluarea cursanților și feedback;
  • import de cursuri și organizarea programei;
  • import de cursanți și organizare pe grupe;
  • managementul rapoartelor și al statisticilor;
  • module personalizate (integrarea cu soluții ERP etc).

Aveți la dispoziție varianta SaaS:  O puteți folosi direct pe serverele noastre, online.

 • SaaS – (pay as you go) – platforma educațională se instalează pe serverele noastre. Aceasta este o soluție de tip cloud, caracterizată prin faptul că toată infrastructura hardware se află la noi. Beneficiarul are acces securizat la un server dedicat numai lui. Soluția LMS este întreținută și securizată de noi, fară a fi nevoie de monitorizare din partea beneficiarului.

Prețul ce urmează a fi plătit de beneficiar pentru accesul la platformă se calculează lunar, în funcție de numărul de utilizatori unici care accesează platforma în acea lună. Un aspect ce merită subliniat este acela ca se va plăti în funcție de numărul de utilizatori unici activi (care au folosit platforma), nu în funcție de numărul de accesări (care pot fi oricâte per utilizator), și nici în funcție de numărul de utilizatori înregistrați (care pot fi oricâți).

LMS-preturi-elearning-ro

 

Important:

 • licența se plătește o singură dată – la începutul utilizării;
 • se poate încărca un număr nelimitat de utilizatori;
 • LMS-ul este oferit pe perioadă nelimitată de folosire.

Servicii OPȚIONALE
pentru LMS în varianta SaaS

1. Dezvoltarea de noi module sau funcții pentru LMS – stabilirea unui preț are loc după căderea de acord a celor două părți.
2. Integrarea cu sistemul ERP/HR deținut de beneficiar sau cu alte platforme cu cursuri – costul este calculat în funcție de timpul petrecut pentru integrarea unei terțe aplicații.
3. Training for trainers/administrators – grupe de maxim zece persoane.
4. Asistență la încărcarea resurselor de învățare și a cursanților pentru un prim curs, evaluarea acestora și raportarea rezultatelor la primul curs.
5. Asistență la lansarea în producție a platformei (încărcarea cursurilor existente, adăugarea utilizatorilor, verificare “good to go”) și training de o zi.
6. Integrarea aplicației EasyEditor, prin care se pot crea cursuri de eLearning conținând texte, poze, fișiere audio și video, toate incluse în pachete SCORM compatibile cu platforma.
7. Integrarea aplicației Quizomatic, prin care se pot redacta teste cu întrebări true-false, single-choice, multiple-choice, iar ordinea în care apar și cea a variantelor de răspuns poate fi diferită de fiecare dată. Testele pot fi generate și din pool-uri (colecții) de întrebări.
8. Întreținere – asistență online prin email – max. 24h timp de reacție și update-uri la versiuni mai noi ale platformei.

Pentru a testa caracteristicile oferite de platforma noastră LMS, va putem pune la dispoziție conturi de test (admin si utilizator) pentru o durată de 15 de zile.

Observații:

Preturile nu includ TVA

Prețurile pachetelor sunt alcătuite pe baza unor estimări și includ toate funcțiile de bază pentru platforma LMS, plus instrumente pentru social learning.

În funcție de nevoile clienților, de audiență și de solicitări suplimentare, prețurile finale pot scădea sau pot crește.

Contact și informații suplimentare despre ofertele de implementare de soluții de e-learning:

email: vanzari [at] elearning.ro

www.elearning.ro/contact