Ofertă de angajare – eLearning and Education Officer

Data:

Ştii să lucrezi cu clienţii şi ai spirit de echipă? Îţi doreşti să lucrezi într-un mediu profesionist? British Council recrutează persoane interesate pentru ocuparea unui post de eLearning and Education Officer. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 12 februarie.

Detinatorul postului eLearning and Education Officer va lucra in Bucuresti pentru a promova oportunitatile de studiu din Marea Britanie si pentru a administra programele de burse ale British Council in Romania si Moldova, o atentie speciala fiind acordata dezvoltarii si actualizarii paginilor de web dedicate acestora.

British Council garanteaza un mediu de lucru solicitant, dar care ofera provocari si oportunitati de dezvoltare profesionala. Ocazional, va fi necesara munca in weekend. Se ofera un contract full-time, pentru o perioada initiala de 2 ani.

Termenul limita pentru depunerea candidaturilor: luni, 12 februarie 2007, ora 17:00. Interviurile pentru candidatii care vor trece de prima selectie vor avea loc intre 21-23 februarie.

Mai multe informaţii, precum şi pachetul complet de candidatură, sunt disponibile pe situl British Council, la adresa http://www.britishcouncil.org/ro/romania-about-employment.htm.

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...