Ministerul Educaţiei va avea o platformă virtuală integrativă

Data:

MECTS va avea o platformă metodologică şi informatică pentru organizarea şi desfăşurarea examenelor naţionale şi a programelor sociale, precum „Euro200” şi „Bani de liceu”, dar şi pentru „Mişcarea personalului didactic”, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, secretarul de stat Stelian Fedorca.

Pe platformă vor fi publicate bareme de corectare, date statistice, numărul de copii înscrişi la examenele naţionale, subiecte, metodologii şi legislaţie, programa şcolară pentru bacalaureat. „Acest proiect face munca mai uşoară. Va fi folositor şi pentru noi, pentru că după analizarea datelor vom putea decide ce politici educaţionale putem alege„, a arătat Fedorca.

Comunicat MECTS: http://www.edu.ro/index.php/pressrel/17866

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...