Majoritatea utilizatorilor retelelor sociale sunt pasnici, iar site-urile de acest gen ii determina sa aiba o parere buna despre ei insisi

Un studiu efectuat de Pew asupra unui numar de 2.260 americani adulti a descoperit ca 85% dintre utilizatorii retelelor sociale considera ca persoanele din listele de prieteni sunt in majoritate pasnice. Doar 5% au declarat ca au identificat comportamente negative.

68% dintre cei intervievati au declarat ca retelele sociale ii determina sa isi formeze o parere buna despre ei insisi. De asemenea, 61% dintre participantii la studiu au raportat experiente care i-au apropiat de o alta persoana, indica studiul Pew.

Articolul complet: http://www.smartnews.ro/internet/15208.html

 

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.


Tags assigned to this article:
cercetareinstrumente TICretele sociale