Magazin cu softuri educaţionale, jocuri şi echipamente pentru laboratoare şcolare

Data:

La un click distanta de dvs se gaseste pro-edu.ro, un magazin virtual de produse educationale pentru dezvoltarea IQ si EQ prin imbunatatirea memoriei, logicii, gandirii, imaginatiei, perspicacitatii, atentiei, dexteritatii si aptitudinilor artistice sau stiintifice. Gasiti resurse educationale pentru orice varsta, pregatire sau interese – softuri educationale, lectii interactive, carti educative, caiete de activitati, audiobooks, documentare Discovery,  filme/ teatru de colectie, jocuri/ jucarii, echipamente pentru laboratoare scolare sau industriale.

Puteti alege produse educationale clasificate dupa varsta, pentru gradinita (cantece, poezii, jocuri, desene, basme DVD, enciclopedii, caiete activitati), scoala primara (cls I, cls II, cls III, cls IV), gimnaziu si liceu (toate disciplinele).

Produsele educationale din acest magazin va asteapta sa le explorati. Multitudinea de informatii si softuri educationale/ programe didactice pot contribui la dezvoltarea intelectuala: gandire, memorie, logica, rapiditate, perspicacitate… a copiilor, elevilor si nu numai.

Carti tiparite – carti scolare, manuale scolare, caiete pentru elevi, auxiliare didactice, culegeri, planse didactice, beletristica, dictionare, enciclopedii, cursuri, povesti, carti colorat, carti ilustrate, carti pentru copii… pentru gradinita, scoala primara, gimnaziu sau liceu.

– Audiobooks si e-books – carti audio sau in format electronic care prezinta opere literare romanesti sau straine (poezie, proza, romane…), critica literara sau tematice in format audio si audioart. Sunt materiale excelente pentru a prezenta fragmente de beletristica in timpul orelor de curs sau de a le asculta in timpul altor activitati.

Softuri / programe multimedia, interactive si educationale pe suport electronic CD, DVD sau VCD pentru calculator – lectii interactive educationale, caiete pentru elevi, manuale interactive, enciclopedi multimedia, dictionare, cursuri limbi straine, o gama larga si diversa de jocuri multimedia pentru copii, puzzle, jocuri 3D, aplicatii software, rebusuri, compedii, harti, prezentari multimedia despre mediul inconjurator-animale, plante … pentru gradinita, scoala primara, gimnaziu sau liceu.

Dotari laborator – microscoape, aparatura, ustensile, instrumente, echipamente si kituri pentru dotarea laboratoarelor scolare de biologie, chimie, fizica, mecanica, ecologie, astronomie …

Filme documentare Discovery in format DVD, productii pe diferite teme de interes general sau tematice – stiinta, arta, tehnica, istorie, biologie…

–  Filme si teatru de colectie in format DVD – ecranizarile unor binecunoscute creatii ale dramaturgilor romani si straini: Caragiale, Cehov…

Jocuri pentru copii si jucarii educationale de tip puzzle, instrumente muzicale, pentru lucru manual si in general pentru dezvoltarea multor apritudini prin „joc”

Aceste materiale educationale au un grad mare de aplicabilitate si pot fi folosite in multe feluri de profesori, copii, scolari, elevi, parinti sau bunici, in scop educational.

Vizitati http://www.pro-edu.ro/

Nicoleta Rusu
Nicoleta Rusu
Magazinul educational cu softuri educationale Pro Edu, va ofera carti scolare, jocuri pentru copii de toate varstele. Prin aceste softuri se dezvolta logica, memoria, pespicacitatea, gandirea, imaginatia, ingeniozitatea, rapiditatea, imbunatatind asfel coeficientul de inteligenta. Ajutati copii sa invete despre lumea inconjutatoare prin jocuri de animatie cu eroi indragiti, care le ofera multe informati despre plante, animale, despre lumea din jur, folosind cuvinte pe intelesul lor, invatandu-i chiar si limbile straine utilizand desenele animate si jocurile interactive sprijinindu-i prin lectii audio in insusirea cunostintelor de sintaxa si exprimare, laudandu-i cand acestia reusesc sa le dobandeasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...