Lansarea primei platforme de e-learning marca FDSC

Data:

Fundatia pentru Dezvoltare Societatii Civile, alături de echipa trainerilor FDSC, vă invită miercuri, 14 decembrie, între orele 18:30-20:30, la Orange concept store (Calea Victoriei nr. 41 ) pentru lansarea primei platforme de e-learning administrată de FDSC şi a ofertei de cursuri de formare pentru anul 2012.

In cadrul evenimentului:

  • Veti afla in premiera ce cursuri noi pregateste FDSC pentru 2012 si veti primi garantat reducere de 30% pentru a participa la oricare dintre ele, la alegere*!
  • TOTI participantii la eveniment vor fi inscrisi automat la tombola pentru a castiga 5 locuri gratuite la trainingurile platite organizate de FDSC in 2012.
  • Trainerii care sustin cursurile FDSC vor fi prezenti pentru a va raspunde la intrebari si pentru a va ajuta sa decideti ce domeniu puteti aprofunda dumneavoastra sau angajatii dumneavoastra.
  • Veti avea la dispozitie suporturile de curs pentru a afla daca programa se potriveste nevoilor si asteptarilor dumneavoastra.
  • Veti avea ocazia sa testati live, IN PREMIERA, prima platforma de e-learning administrata de FDSC si sa va inscrieti pe loc, gratuit, la cursurile online.
  • Vor fi premiati cei mai activi traineri FDSC in anul 2011.

Add:
Platforme, sisteme si solutii de e-learning


Participarea la eveniment este GRATUITA in limita a 50 de locuri, iar inscrierea se face prin completarea formularului disponibil aici: http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=61d4c073-5894-4d8e-9fbe-57bd79956ddd , pana la data de 9 decembrie 2011.

*Reducerea se acorda sub forma de voucher valabil pana la finalul anului 2012, pentru fiecare participant in parte. In cazul in care veniti in calitate de angajator, reducerea va fi valabila pentru doi dintre angajatii dumneavoastra, care pot participa la acelasi curs sau la cursuri diferite.

Sursa: http://www.stiriong.ro/emd-stiri-ong-detalii/vrs/IDev/3620

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...