Kerpoof – o platformă educaţională pentru copii

Kerpoof – o platformă educaţională pentru copii

Kerpoof este un studio de artă online, unde copiii între 3 şi 14 ani îşi pot folosi creativitatea pentru a realiza desene sau clipuri video utilizând animaţie. Pot crea şi partaja ceea ce au făcut cu prietenii, online.

Platforma Kerpoof se poate utiliza în mod gratuit de către copii. De asemenea, se poate face un cont de membru cotizant, la un preţ standard al acestor tipuri de resurse pentru copii, de 5 USD pe lună sau mai puţin.

Este complet gratuit pentru utilizarea în clasă şi de către şcoală – la noi, cadrele didactice şi elevii din clasa pregătitoare ar putea beneficia de această platformă pentru orele de TIC.

http://www.kerpoof.com/

 

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.