Jumătate dintre români nu au folosit niciodata un PC

Jumatate dintre romanii cu varsta intre 16 si 74 de ani nu au folosit niciodata un computer personal (PC), cel mai mare procentaj din UE, reiese din datele prezentate luni de Eurostat.

Doar 50% dintre romanii cu varste cuprinse intre 16-74 de ani au folosit vreodata un calculator, fata de 94% 96% in Suedia, 94% in Danemarca si Olanda, 93% in Finlanda sau 91% in Marea Britanie, se arata intr-un comunicat transmis de Eurostat.

Media europeana este de 78%, iar pe penultimul loc, inaintea Romaniei, se situeaza Bulgaria, cu 55%.

Integral, în Fin.ro

 

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.


Tags assigned to this article:
alfabetizare digitalaDigital Agendae-guvernare