Invitatie: Conferinta de lansare a proiectului pentru asigurarea calitatii in IDD…

Data:

Universitatea Spiru Haret vă invită să participaţi la lansarea oficială a proiectului „Dezvoltarea şi implementarea unui sistem de monitorizare, îmbunătăţire continuă şi evaluare a calităţii în învăţământul superior deschis şi la distanţă pe baza indicatorilor de performanţă şi standardelor internaţionale de calitate”, Acronim: ODEQA, cofinanţat prin FSE-POSDRU, în datele de 15 iunie 2011, la Bucureşti, 17 iunie, la Braşov, 24 iunie, la Satu Mare. (www.odeqa.spiruharet.ro)

Universitatea Spiru Haret vă invită să participaţi la lansarea oficială a proiectului Dezvoltarea şi implementarea unui sistem de monitorizare, îmbunătăţire continuă şi evaluare a calităţii în învăţământul superior deschis şi la distanţă pe baza indicatorilor de performanţă şi standardelor internaţionale de calitate, Acronim: ODEQA, cofinanţat prin FSE-POSDRU, în datele de:

  • 15 iunie 2011, la Bucureşti, între orele 13,00 -14,00, la sediul Universităţii din str. Ion Ghica nr.13;
  • 17 iunie, la Braşov, între orele 12,00 – 13,00, la sediul Universităţii Spiru Haret, Facultatea de Management Braşov din str. Turnului nr.7 şi/sau
  • 24 iunie, la Satu Mare, între orele 12,00 -13,00, la sediul Fundaţiei „Academia Comercială” din Satu Mare, str. Mihai Eminescu nr.5.

Din considerente organizatorice, vă rugăm să confirmaţi participarea sau să dispuneţi transmiterea datelor de contact ale delegatului dvs. (nume şi prenume, funcţia, email, telefon), precum şi opţiunea locului de participare (Bucureşti, Braşov sau Satu Mare) până în data de 9 iunie 2011, prin email: odeqa@spiruharet.ro sau fax: 0213155748, cu referinţa: participare la conferinţa de lansare a proiectului.

Date suplimentare despre proiect precum şi formularul de participare la conferinţa de lansare se pot obţine accesând site-ul oficial: www.odeqa.spiruharet.ro

Informaţii suplimentare: Manager proiect prof.dr. Elena Doval, telefon: 021 3155748 sau 0723 593225.

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...