Invata limba germana online!

La Deutschlern.net puteţi găsi exercitii online interactive pentru predarea limbii germane ca limbă străină[DaF]. Este un portal cu multe exerciţii online, profesorii dispun de o pagină a profesorului/Lehrerseite unde işi pot monitoriza cursanţii/elevii prin diferite opţiuni. Există o statistică cu detalii ale temelor parcurse de elevi.Deutschlern.net

DeutschLern.net - Deutsch lernen mit interaktiven Aufgaben

Site-ul oferă multiple posibilităţi pentru introducerea E-learning şi Blended Learning în predarea limbii germane ca limbă străină(DaF). Programul a fost dezvoltat şi testat de trei ani. Site-ul a fost conceput în ideea unui magazin online, cu ştiri de actualitate şi pe mai multe niveluri de pregătire: începatori, mediu, avansaţi. Înregistrarea este gratis, e necesar un mail pentru confirmare către administratorul site-ului, d-l Joachim Quandt, creatorul şi webmasterul site-ului.

Pentru detalii suplimentare puteţi accesa o prezentare Powerpoint online la adresa:
http://www.slideshare.net/admihiotis/wwwdeutschlernnet-395011

DW-WORLD.DE
În cooperare cu redacţia Cursuri de limba germană de la Deutsche Welle Deutschlern.net publică marţea şi joia exerciţii didactizate, teme pentru  Hörverstehen(intelegerea mesajului oral).

www.deutschlern.net

Adrian Mihiotis

Adrian Mihiotis

Profesor limbi straine la Şcoala cu clasele I-VIII ''Pia Bratianu'', Bucuresti. Absolvent al Facultatii de limbi si literaturi straine, Universitatea Bucuresti.