Intel la CeBIT 2010: Designul noului Classmate PC

Data:

Vizitatorii de la CeBIT pot afla în avanpremieră mai multe despre PC-ul classmate cu tehnologie Intel, creat special pentru educaţie, care va fi disponibil din cel de-al doilea trimestru al anului 2010.

Hanovra/CeBIT, Feldkirchen, Germania, 2 martie 2010 – Pentru a respecta tema ediţiei CeBIT din acest an, "Să creăm viitorul împreună", mesajul Intel se concentrează nu doar pe modul în care tehnologia informaţiei poate să îmbunătăţească productivitatea muncii şi calitatea vieţii pe termen scurt, ci şi asupra modului în care sistemele de reţele globale pot contribui la depăşirea unor obstacole de natură socială, economică şi ecologică.

Intel prezintă la CeBIT un nou design pentru PC-ul classmate convertibil, cu tehnologie Intel, care combină aspectul estetic cu cel robust, lăudându-se cu funcţionalitate completă PC, capabilităţi îmbunătăţite de e-reading, un nivel superior de performanţă şi un design cu eficienţă energetică. Estimăm că producătorii locali de PC-uri vor aduce acest nou design pe piaţă în T2 2010.

Anul trecut am văzut cum guvernele au utilizat tot mai multe resurse pentru a aduce în sălile de clasă e-Learning 1:1, pregătind studenţii cu instrumentele şi abilităţile care le vor permite să exceleze în economia globală a secolului 21. Ţări precum Portugalia şi Macedonia devin lideri în procesul de implementare a PC-urilor la nivel naţional, pentru elevii şi studenţii lor.

Intel estimează că noul design de PC Classmate convertibil va oferi diverselor ţări mai multe opţiuni, care vor acoperi necesităţi diverse ale studenţilor din întreaga lume.

Alte informaţii despre Classmate PC:
http://www.intel.com/pressroom…
http://www.classmatepc.com

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...