FORCAD. Cursuri de perfectionare pentru profesorii de gimnaziu si liceu din Vrancea

Proiectul “Dezvoltarea oportunităţilor de formare continuă pentru cadrele didactice, prin utilizarea de resurse digitale în sistem blended learning” oferă cadrelor didactice din judetul Vrancea oportunitatea parcurgerii unor cursuri în format combinat (blended learning).

Profesorii pot parcurge materialele online în ritmul lor propriu. În aceste condiţii creşte gradul de flexiblitate a programului şi se rezovă problema nepotrivirii orare dintre cursant şi organizator.

forcad-vn.software-educational.ro/home.html

Proiectul "Dezvoltarea oportunităţilor de formare continuă pentru cadrele didactice, prin utilizarea de resurse digitale în sistem blended learning" oferă cadrelor didactice oportunitatea parcurgerii unor cursuri în format combinat (blended learning), care include:

  • Sesiuni în sală în care cursanţii pot lucra în echipă şi pot interacţiona nemijlocit cu colegii şi cu formatorul;
  • Sesiuni de instruire la distanţă, mediate de resurse digitale, care le permit să se autoinstruiască folosind materiale multimedia interactive.

Important de stiut! Suportul pentru predare la distanta si e-content este asigurat de INTUITEXT, partener in acest proiect.

Sursa: Didactic.ro

Mihaela Preda

Mihaela Preda

Educaţia pentru cultură şi în spiritul culturii autentice circumscrie obiectivele programatice ale Fundației Naționale pentru Dezvoltare Comunitară, concretizate printr-o serie de activităţi ce antrenează cadre didactice, specialişti în ştiinţele educaţiei şi alte persoane sau instituţii conexe. Un loc special îl are inovarea educațională și promovarea celor mai bune strategii, metode și tehnologii pentru dezvoltarea educației, pentru deschiderea și pentru plasarea sa în contextul actual social, cultural și tehnologic. (www.fndc.ro)