Expoziția Educației din Marea Britanie: București, 23-24 noiembrie

Data:

British Council și Ambasada britanică organizează pe 23–24 noiembrie, 2013, la Hotelul Howard Johnson din București, Expoziția Educației din Marea Britanie. Este cea mai mare prezentare de instituții de învățământ britanice care a avut loc, până acum, în România. Un număr de 30 de universități și școli vor etala în cadrul expoziției cele mai bune oportunități de învățare pe care le au elevii și studenții români în Marea Britanie.

Vizitatorii vor afla direct de la sursă care sunt modalitățile de admitere în diferite programe de studii și despre bursele oferite de universități și vor putea să câștige două bilete de avion dus – întors pentru Londra. În afara acestor bilete de avion, la tragerile de tombolă efectuate pe tot parcursul programului expoziției, pot fi câștigate examene gratuite de limba engleză cu British Council și alte premii interesante oferite de parteneri.

Participând la numeroasele workshopuri de dezvoltare personală susținute de experți români și britanici, vizitatorii expoziției își vor îmbogăți cunoștințele și competențele în domenii cum ar fi studiile în străinătate, consilierea educațională și orientarea în carieră.

Expoziția este deschisă sâmbătă, 23 noiembrie, de la 11:30 la 18:00 și duminică, 24 noiembrie, de la 10:00 la 17:00. Intrarea este gratuită

Înscrierea online și mai multe informații despre eveniment la www.britisheducation.ro

 

Editor [Elearning.ro]
Editor [Elearning.ro]
Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...