Este de anticipat că training-ul va continua să fie o temă majoră pentru organizaţii în anul viitor. 3 tendinţe de social learning de urmărit în 2012

Totalul cheltuielilor cu training-ul pare a fi în creştere. Suma cheltuită pentru formare a crescut cu aproximativ 13% în 2011 faţă de anul anterior.

Împreună cu atenţia sporită privind training-ul, se pune mai pregnant şi problema valorii şi retenţiei. Discuţiile despre modalităţile de angajare a participanţilor şi, prin urmare, despre sporirea valorii activităţilor de formare sunt în creştere, datorită faptului că apar instrumente şi metode noi, cu o creştere rapidă.

Social learning tools

http://9.mshcdn.com/wp-content/uploads/2011/05/xkcd-social-network-map-640.jpg

Here are three of the developing topics that combine social with learning — and should be worth integrating in your business during this year.

Trei dintre temele în curs de dezvoltare, care combină aspectele sociale cu învăţarea – şi ar trebui să merite integrate în fluxul de business al companiei în cursul acestui an – sunt social learning, tehnici de social networking şi gamification.

Mai multe pe: http://mashable.com/2012/01/21/social-learning-trends-2012/

 

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.