EduTeca: Fănică și Asaltul Microbilor

EduTeca: Fănică și Asaltul Microbilor, o aplicație educațională de succes, pentru preșcolari.

Aplicația este disponibilă pentru PC-uri dar și pentru tablete și telefoane mobile (îndiferent dacă acestea rulează iOS sau Android). Este prima aplicație educațională multi-platformă specializată pe segmentul de vârstă 3-7 ani.

Dezvoltatorul jocului educațional este Ascendia Design – producatori traditionali de soluții eLearning și creatorii Colecției EduTeca. Găsiți site-ul companiei aici.

Obiectivul aplicației este să transforme deprinderea obiceiurilor sănătoase legate de igiena personală într-o joacă atractivă pentru copiii mici.

Conținutul este organizat în 14 module educaționale, după cum urmează:

fanica1-continut

Fănică și Asaltul Microbilor a câștigat deja 2 premii și se bucură de recunoaștere la nivel național, o comunitate online solidă susținând cele 11 produse EduTeca realizate pana în acest punct. Vedeți aici: https://www.facebook.com/ascendia.eduteca

 O unealtă interesantă prezentă în aplicație este educatorul virtual, în cazul acesta:Tigrul Sănătăţii – Ion.

educator-virtual

Mai multe detalii găsiți pe comunitate.eduteca.ro

Editor [Elearning.ro]

Editor [Elearning.ro]

Elearning.Romania este un program naţional care îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator, prin oferirea de suport teoretic, prin diseminarea bunelor practici şi a experienţelor locale în elearning, prin informarea continuă cu privire la iniţiativele şi evenimentele semnificative din domeniu, prin promovarea celor mai bune soluţii, sisteme şi servicii pentru elearning. Platforma elearning.ro cuprinde materiale, articole, studii, anunţuri şi informaţii actuale în domeniul utilizării noilor tehnologii ale informaţiei şi comunicării în educaţie.