eduCreativ primeste Premiul de Excelenta la CNIV

  0
  8

  eduCreativ primeşte Premiul de Excelenţă la Conferinţa Naţională de Învăţământ Virtual. Prestigioasa distincţie recompensează inovativitatea produselor eduCreativ.

  Lectiile multimedia eduCreativ au primit Premiul de Excelenta din partea juriului Conferintei Nationale de Invatamant Virtual 2007. Conferinta s-a impus in randul manifestarilor de profil ca fiind evenimentul stiintific de referinta pentru domeniul educatiei asistate de calculator.

  Prestigioasa distinctie recompenseaza abordarea inovatoare pe care produsele eduCreativ o propun pentru procesul de predare – invatare – evaluare si contributia pe care acestea o aduc la dezvoltarea sectorului eLearning.

  Ne bucura sa vedem ca domeniul instruirii asistate de calculator se dezvolta in ritm alert. Noi produse, noi tehnologii, noi metode de predare si invatare cu ajutorul calculatorului imbogatesc acest sector si cresc eficienta procesului educational per ansamblu. Am premiat suita eduCreativ tocmai pentru aceste ratiuni, pentru ca se remarca in randul eforturilor care au ca scop promovarea utilizarii calculatorului in educatie. SIVECO Romania si AltFactor sunt participanti cu traditie in cadrul Conferintei Nationale de Invatamant Virtual, produsele prezentate ridicandu-se de fiecare data la cele mai inalte standarde” a declarat Conf. Dr. Marin Vlada, Presedinte al Conferintei.

  eduCreativ, suita de lectii pentru ciclul primar creata de AltFactor si SIVECO Romania, propune un nou mod de a invata, valorificand oportunitatile pe care multimedia le ofera in educatie. Cu ajutorul exercitiilor, al aplicatiilor interactive, al experimentelor si simularilor, cei mici deprind pe rand secretele fiecarei discipline.

  Povestea si personajele sale nastrusnice, grafica plina de viata si culoare pun in valoare scopul educational. Jocul se supune didacticii, iar cei mici invata jucandu-se, in loc sa se joace de-a invatatul. Fiecare lectie devine o poveste captivanta si plina de invataminte, iar locul temutei lucrari de control este luat de incercarile prin care eroii eduCreativ cantaresc cunostintele celor mici.

  Premiul de Excelenta ne onoreaza pentru ca reprezinta o recunoastere a valorii lectiilor eduCreativ atat din prespectiva solutiei informatice propuse, cat mai ales sub aspectul beneficiilor educationale pe care acestea le ofera elevilor si cadrelor didactice. Premiul este cu atat mai important cu cat este oferit de juriul celui mai important eveniment din Romania in domeniul eLearning – Conferinta Nationala de Invatamant Virtual. Ne bucuram ca abordarea noua pe care produsele eduCreativ o aduc in instruirea elevilor de ciclul primar este apreciata si la acest nivel. Este o abordare bazata pe interactivitate, pe strategii pedagogice moderne, pe ideea de beneficiu educational” a declarat dl. Adrian Comanescu, Director General al AltFactor, firma care, in parteneriat cu SIVECO Romania, dezvolta suita eduCreativ.

  Produse adaptate nevoilor si asteptarilor viitorilor utilizatori, valoroase din punct de vedere didactic, captivante si distractive, usor de folosit – aceasta ar fi cea mai potrivita caracterizare pentru lectiile eduCreativ. Mai multe informatii despre suita eduCreativ si versiuni demo ale lectiilor pot fi gasite la adresa www.educreativ.ro .

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.