Editarea aplicatiilor web cu ajutorul Joomla!

Data:

Joomla! este un puternic instrument profesional de editare a paginilor Web, premiat în nenumărate ocazii, gratuit, care vă ajută să construieşti website-uri şi alte aplicaţii online. Suita de facilităţi cu care acest program este înzestrat vă va face munca mult mai uşoară, scutindu-vă de învăţarea html / php / asp.

Joomla! este folosit peste tot în lume pentru dezvoltarea atât a paginilor web personale, cât şi a aplicaţiilor web complexe.

Joomla! este cel mai puternic editor de pagini web din gama softurilor profesionale gratuite, open source. Joomla este stabil, rapid, puternic, uşor de utilizat, generează un cod html curat, concis, are capabilităţi extinse referitor la bazele de date şi, cel mai important, este gratuit. Nu necesită nici un fel de cunoştinţe referitoare la html, php, etc.

Pe www.softedu.eu vă punem la dispoziţie un DVD cu 53 de Lecţii Video, însoţite de fişiere de exerciţii şi suport, cu ajutorul cărora veţi învăţa să instalaţi serverul Apache şi componentele Joomla! pe calculatorul dumneavoastră. Veţi crea o pagină web care conţine multiple subpagini, meniu de navigare, formulare de sondaj/ poll, login, subpagini destinate numai utilizatorilor înregistraţi, feedback, RSS Feed, "breadcrumps menu" pentru orientarea în navigare, latest news – pentru afişarea ultimelor articole adăugate, monitorizarea utilizatorilor online, setarea drepturilor de acces pentru diferite categorii de utilizatori/ administratori, precum şi alte module de înaltă funcţionalitate.

Lecţiile Video conţin secvenţe detaliate de zoom în anumite zone de interes şi notiţe/ subtitrări cu principalele operaţii şi meniuri.

DVD-ul conţine, pe lângă Lecţiile Video, un set de exerciţii şi pachetele de instalare necesare, precum şi playerul Quicktime.

Modul de lucru cu Joomla! este cu totul diferit de cel al softurilor uzuale, de aceea aceste Lecţii Video vă sunt de mare ajutor.

Aplicaţiile au dimensiunea de 1280 x 768 pixeli, în format Quicktime

Ce este Joomla?

Iată câteva produse şi aplicaţii care se pot dezvolta cu ajutorul acestui soft:

  • Website-uri pentru corporaţii sau portaluri web
  • Comerţ on-line
  • Website-uri pentru firme mici
  • Websiteuri pentru organizaţii non-profit
  • Aplicaţii guvernamentale
  • Aplicaţii intra şi extranet pentru corporaţii
  • Website-uri pentru şcoli
  • Website-uri personale sau familiale
  • Portaluri pentru comunităţi on-line
  • Website-uri pentru reviste şi ziare

Joomla! poate fi folosit pentru a administra cu uşurinţă orice componentă a websiteului, de la adăugarea de conţinut şi imagini, la actualizarea unui catalog cu produse sau sondaje on-line.

Joomla! pentru utilizatori

Pachetul de bază Joomla! este conceput pentru a putea fi instalat cu uşurinţă, chiar şi de non-programatori. Majoritatea oamenilor nu au probleme cu instalarea softului nostru, dar oferim şi foarte mult ajutor începătorilor. Avem o comunitate activă, în creştere, atingând peste 40.000 utilizatori şi dezvoltatori prietenoşi pe forumul nostru, gata să vă ajute.

Odată Joomla! instalată şi funcţională, este foarte simplu, chiar şi pentru utilizatorul non-tehnic, de a adăuga conţinut, actualizare imagini şi administrarea datelor sensibile care ajută la funcţionarea optimă a organizaţiei sau companiei voastre. Oricine având cunoştinţe primare de MS Word poate învăţa cu uşurinţă să administreze un site Joomla!.

Printr-o interfaţă web simplă, veţi putea să adăugaţi foarte uşor ştiri, articole sau declaraţii de presă, să administraţi pagini cu detaliile angajaţilor, ofertă de muncă, imagini cu produse şi să creaţi un număr nelimitat de secţiuni sau pagini pe site.

Sursa descrierii Joomla!: http://www.joomla.ro
Detalii despre pachetul suport: http://www.softedu.eu/Joomla/joomla.html

Marius Tipa
Marius Tipa
Sunt inginer mecanic, predau discipline tehnice in cadrul Coelgiului Tehnic Dimitrie Leonida Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...