Descopera Myria@CERF.2008

La CERF puteţi testa computerele Myria concepute special pentru copiii de vârsta şcolară în cadrul programului Myria Educaţional 2008: Înveţi şi te joci în acelaşi timp. CES, Microsoft, AMD, GIGABYTE, SIVECO România şi AltFactor vă aşteaptă în perioada 7-11 Mai la Complexul Expoziţional Romexpo în Standul CES din Pavilionul 14 cu prezentări, demonstraţii şi concursuri.

Într-o lume în care Internetul şi aplicaţiile multimedia iau locul din ce în ce mai mult metodelor clasice de învăţare, programul Myria Educaţional porneşte de la necesitatea îmbinării jocului cu didacticul, transformând fiecare lecţie într-o aventură captivantă.
Copiii pot descoperi prin Myria un mod simplu mai distractiv de a învăţa, iar părinţii au la dispoziţie instrumente moderne şi usor de utilizat, care să-i ajute în educaţia copiilor.
 
Myria Educaţional propune două sisteme desktop dedicate: Myria eCreativ 6+ (pentru ciclul primar) şi Myria eCreativ 10+ (pentru ciclul gimnazial).
Ambele sunt configurate pe o soluţie hardware certificată Windows Vista® Home Premium, capabilă să suporte aplicaţii multimedia şi jocuri avansate, fiind pre-instalate cu un pachet software complet. Ceea ce face diferenţa sunt pachetele de softuri educaţionale multimedia dedicate pentru fiecare nivel.
 
Pentru elevii de 6-10 ani, Myria eCreativ 6+ propune un pachet de şase programe eduCreativ care transformă o lecţie într-o poveste captivantă şi plină de învăţăminte, iar temuta lucrare de control într-o serie de încercări prin care eroii eduCreativ cântăresc cunoştinţele celor mici. Jocul şi latura didactică sunt îmbinate în mod fericit, în favoarea acesteia din urmă.
eduCreativ continuă seria de produse educaţionale realizate de către SIVECO România şi AltFactor, iar configuraţia Myria eCreativ 6+ include următoarele lecţii:
·        Poveştile Naturii: Secretele plantelor – lecţii de Cunoaşterea Mediului pentru clasa I;
·        Operaţiunea Mate: Cum a salvat Alex Matematica – lecţii de Matematică pentru clasa a II-a;
·        Hocus – Pocus – Literatus: Alex şi cuvintele vrăjite – lecţii de Limba Română pentru clasa a III-a;
·        Operaţiunea Mate: Alex şi Maşina Timpului – lecţii de Matematică pentru clasa a III-a;
·        Operaţiunea Mate: Alex şi problemele Piratului Clinci – lecţii de Matematică pentru clasa a IV-a;
·        Academia Micilor Poliţişti – lecţii de Educaţie Civică pentru clasele I – IV.
 
Pentru elevii de 10-14 ani, Myria eCreativ 10+ aduce pe PC-ul de acasă lecţiile multimedia interactive AeL realizate de SIVECO Romania, desemnate drept cel mai bun conţinut educaţional din lume în cadrul World Summit Award (echivalentul Oscarurilor în IT), şi 4 DVD-uri documentarele BBC „Planeta Albastra” şi „Pe tărâmul dinozaurilor”. Lecţiile AeL integrate în proiectul Myria eCreativ acoperă şapte materii – biologie, chimie, fizică, geografie, istorie, limba şi literatura română, matematică. AeL promovează un model educaţional în care elevul este implicat direct în construirea proprie-i cunoaşteri, accentul mutându-se de pe învăţarea prin memorare pe învãţarea prin descoperire.
 
Vă aşteptăm la standul CES (Myria) din Pavilionul 14 !
 
 
Anca Crahmaliuc

Anca Crahmaliuc

Despre SIVECO Romania SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati. Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare. Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante. De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale. Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.