Cursuri eLearning de Dezvoltare Durabila

Data:

Într-un context în care solidaritatea mondială reprezintă o necesitate, Uniunea Europeană îşi propune să abordeze o strategie prioritară astfel încât Europa să ia calea dezvoltării durabile. Pentru a îndeplini acest scop la un nivel european, în special înspre ţările estice, Academia pentru Dezvoltare Umană şi Durabilă (ADDH, FR) a iniţiat un proiect numit PASDEL (PrActising Sustainable Development through E-Learning) Practicarea Dezvoltării Durabile prin intermediul E-Learning-ului, în cadrul programului european LEONARDO Da VINCI, în care România este leader pe domeniul pedagogic.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi a lansat miercuri, 21 mai 2008, modulele e-learning realizate în cadrul unui proiect internaţional PASDEL (PrActising Sustainable Development through E-learning). Acest proiect, finanţat prin Programul european Leonardo da Vinci, a fost iniţiat de către Academia pentru Dezvoltare Umană şi Durabilă (ADDH) din Franţa şi reuneşte parteneri din 5 ţări ale Uniunii Europene (Franţa, Belgia, România, Republica Cehă şi Polonia).

Proiectul este coordonat de domnul prof.univ.dr. Dinu Airinei, Decan al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, în parteneriat cu Centrul de Consultanţă Ecologică din Galaţi, şi are ca obiectiv implementarea modulelor de instruire pe teme de actualitate: "Dezvoltare Durabilă", "Managementul Deşeurilor" şi "Agenda Locală 21".

Toate modulele sunt de tip e-learning, platformă Moodle: https://pasdel.home.pl/ro/.

Site-ul oficial al proiectului este: www.pasdel.eu .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Similare
Related

Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri – ADR

ASCENDIA, lider de consorțiu, împreună cu ECDL, Universitatea Ioan...

Cursuri gratuite de securitate cibernetică pentru elevi, adulți și antreprenori în cadrul proiectului național #SigurantaOnline

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (D.N.S.C.), Asociația...

Tutorial de înscriere în campania „Protecție prin educație: Securitate digitală” – Ediția 2

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația...